Veckans vägledning från Healing by Emelie

HÄST~ Freedom

Detta kraftdjur hjälper oss på vår resan denna veckan. Att se vår färd i denna tid ur ett perspektiv där vi faktiskt kan välja. Att resa i frihet att det är vi som styr våra val och handlingar. Hästen vill vara fri att springa, fri att beta på ängen, fri att vara den han är. Vi kan välja stt agera genom vår rädsla, vårt ego, eller så kan vi agera genom kärlek och frihet, acceptans till vårt sanna öde. Du är inget offer. Du avgör själv ur vilken synvinkel du vill betrakta dig själv och det du gör. Och du har alltid ett val. Stanna eller gå framåt. Gömma dig eller stå naken inför alla blickar, välja vilan när du behöver det eller att pressa dig konstant. Det är du som väljer. 

Kanske är det dags att välja helt ut kärlek? 
Kom ihåg att varje dag är en ny dag, en ny möjligheter att starta en ny resa. Både inre och yttre. 

Oavsett vad du väljer är du alltid älskad. Men ditt liv är ditt och ingen annans. 

Kärlek på din väg medvandrare ❤️

Läs hela inlägget »
LOVE~ Compassion 

Denna veckan och alltid i livet är det viktigt att vi vägleder oss själva genom empati och medkänsla. 

I svåra stunder när vi genomgår stor transformation är det extra viktigt att vara sann, kärleksfull och se på det som sker ut ett högre perspektiv med villkorslös kärlek. Att ha medkänsla är att känna kärlek. Till dig själv, din nästa och till allt levande. Vi gör alla vårt bästa där vi befinner oss just nu. Att släppa krav och prestation, att tillåta dig att flyta med, ha tillit och känna medkänsla är det bästa sättet att finna inre frid. 

Ibland kanske medkänslan ligger i att acceptera dina rädslor, ibland kanske du vet att sanningen måste mötas, eller att våga vara sårbar. När du möter dig själv med medkänsla så är det också lättare att gräva ner stridsyxan gentemot andra. Alla har sin väg att vandra här på jorden. Vi ska alla utveckla vår förmåga att älska. Hur vi lär oss är olika. Men vi måste få gå den stig som är ämnad för oss. Kan du nästa gång det sker något som påverkar dig negativt och skapar disharmoni i dig möta dig själv med medkänsla? Och kanske tom möta de/det som triggar dina sår med medkänsla? Inte självutplånande utan med villkorslös kärlek att vi alla har vår resa?.... 

I dessa tider då mkt av vår gamla karma och rädslor ska komma upp till ytan behöver vi alla se på varandra och oss själva med extra kärleksfulla ögon. Kanske kan du sträcka ut en hand till någon som behöver det? Eller förlåta någon som sårat dig?
Det som sker och du gör mot andra gör du också mkt dig själv..
I den stora väven är  Vi är alla ETT!!! 

Extra mkt healing och hjälp kommer till oss i form av ljus och ängla healing. Ta emot andas... allt kommer lösa sig precis som det ska.... 

kärlek till dig medvandrare
Läs hela inlägget »
~BJÖRN~

Veckans vägledning kommer Björnen med. Lita på din instinkt när du känner dig vilse. Den leder dig alltid rätt. Olika saker kan viskas i dina öron, det du ser är inte alltid sanningen utan illusioner som skapas för att ge lärdomar eller förvilla. Men din instinkt visar dig alltid den rätta vägen. 

Björnen är stark men använder din energi endast när han behöver. Vilar mkt och gör explosiva utfall där han använder all sin kraft för att sedan åter gå in i lugnet och vilan. 

Han visar också vikten av rätt näring för att få styrka. Vad stoppar du i dig? Ger din föda dig rätt näring så du kan må ditt allra bästa?

Björnen kommer med styrka och uthållighet samt en stark koppling till urmodern och din urkrigare. 
När du förenar din intuition, din instinkt och din inre styrka så är du redo att möta dina utmaningar. 

Björnen är också otroligt kärleksfull och hållande i sin energi när det behövs och visar dig också vikten av att vila ordentligt för att du ska orka. 

Bjud in Björnen i ditt liv denna veckan o se vad hen kan hjälpa dig med... 

Kärlek till dig min medvandrare❤️
Läs hela inlägget »

VARG

Denna veckan vägleder oss druidernas kraftdjurskort. 

Vargen kommer för att hjälpa dig att finna sanningen, din väg i livet och att hjälpa dug lita på din intuition. Att våga vandra nya vägar även om rädsla kommer. Ibland kanske du måste vandra ensam, men din flock finns där.... 

När du kallar på vargen guidas du alltid utifrån hjärta och sanning. 
Ibland kan hans budskap vara tufft att höra men du vet i ditt hjärta att det är sant. Våga lita på din inres styrka, våga gå utanför din comfortzone och våga lär känna ditt djupare jag. Den delen av dig som har all kunskap redan. Kanske behöver du våga lära dig något nytt för att kunna följa en annan stig? Sätt dig gärna ner, blunda och ta kontakt med vargen. Se vilken lärdom vargen visar dig....

Denna veckan bjuder på många starka händelser. Omvälvande på många plan. 11:11 portalen som öppnas på måndag, tisdagens helande meditation här på healing by Emelie och fullmånen som lyser klart och starkt på onsdag. Vi kliver verkligen in i en ny tid och du väljer vad du vill ta med dig in i den nya tiden eller vad du vill lämna kvar för att det nya du ska få plats. 

Kärlek till dig min medvandrare. 

Läs hela inlägget »

Denna veckan kommer guidningen från Gudinnorna. 

ATENA-Inre visdom 

Att känna in och känna efter är det bästa redskapet ni människor har. Stanna upp i en fråga du är villrådig på och fråga dig själv:-vad känner jag? Din kropp och din känsla avspeglar ditt inre. Där får du vägledning. Dina guider kan ge dig input u-form av symboler, att de berättar för dig eller att du ser i ditt inre saker som kan hjälpa dig på vägen i ett beslut eller en fråga. Men din intuition,din magkänsla, hör alltid till dig.  När du känner svaret då är det dags att agera utefter fin själs önskan eller beslut. Våga lita på att det du känner är det rätta. 

Vet också att alla människor gör sitt bästa utifrån sin egen förmåga att älska. Alla människor har inte funnit dörren till sitt hjärta fullt ut och då är det svårt att göra handlingar helt utifrån villkorslös kärlek. Vårt inre avspeglar sig alltid i vårt ytter. Allt som sker där kan vi vända inåt och fråga oss själva vad det är som sker i mitt inre när jag pratar med eller interagerar med denna personen. Vad är det JAG ska lära mig i denna situation? För det är det som allt handlar om. Inte vad de ska lära sig utan vad jag ska lära mig. Kan jag agera helt utifrån kärlek utan krav? Då har du kommit långt i din utveckling. Allt som inte är skapat ur kärlek är skapat ur egots önskningar. När vi lär oss att släppa taget och ha tillit till alltet och att gud/gudinnan bär oss får vi ett helt annat liv....

inte är det lätt, men har du en önskan att få vara och verka me utifrån villkorslös kärlek så börjar du trampa stigen. Oavsett hur du väljer att leva eller lära så älskar gud/gudinnan dug vill


 

Läs hela inlägget »

Denna veckan vägleder tre kort som kastade sig ur leken när jag bad om vägledningen från spirits. 

WINTERSOLSTICE~ Reflection

Visar oss vårat stora behov av att stanna upp helt stilla i reflektion. Bara sätta dig ner och känna in vad just du känner just nu. Vad som vilar i ditt inre. 

ICEBERG~Submerged 

Detta kort visar oss att det finns mer under ytan som döljer sig, känslor som inte är tillräckligt bearbetade i det du upplever just nu. Denna tid har du möjlighet att gräva djupare och djupare. Vad är det du är klar med? Vad är det som döljer sig i djupet av dig som du behöver lyfta upp till ytan än en gång? Dags att låta det kännas och få dö likt löven på träden som singlar ner till marken. 
Våga göra det...

WATERFALL~Effortless 

När du vågat lyfta fram dina djupaste känslor till ytan så kommer båda dina känslor och ditt liv rinna bättre och flöda. Du kommer att få ett helt annat flöde i ditt liv när du släpper den tyngden, det bagaget du bär på. 

När du kan se med klara ögon. Våga följa din sanna stig, våga följa ditt sanna flöde...
Då visar universum dig att du är i flow och på rätt väg. 

Vi säger inte att det är lätt, ta hjälp om du behöver, våga kliva ner i dina känslor, det är läskigt, men du är så hållen, omhändertagen och älskad du vackra skapelse...
Namaste och ha en fin Samhein. 

Läs hela inlägget »
DREAMTIME ~ Creation

Att vara ett med skapelsen, att komma tillbaka till den gudomliga ordningen där vi alla är ett, där vi alla en gång kom ifrån är essentiellt. Att sätta oss i kontakt med vår själ, att tona in oss på den universella kärleken får oss att förstå hur vi är ingenting och allting på en och samma gång.  Djur, natur, stjärnor, varelser och människor. Vi är alla skapade ur samma källa. Ljudet och ünden som vibrerat fram oss. 

När vi sätter oss i kontakt och lägger bort vårt ego och allt vi tror att vi vill ha så sker stora framsteg i vårat inre. På ett enkelt men ack så stort sätt. Den stora väven innefattar oss alla. Det är av stor vikt att du börjar förstå och tillämpa detta i ditt liv. Då kan du vara med och bygga upp en stark och kärleksfull väv som stärker oss alla. Allt levande...
Läs hela inlägget »

”ANCESTORS~GENERATIONS”

Lita på att dina förmödrar och förfäder guidar dig. 

Gudinnans kraft växer sig starkare för varje dag i varje kvinna och man som är redo att ta emot henne.  

Jag ser kvinnor komma samman och bilda ett starkt nät, ett starkt band runt hela vår jord. En beslutsam men ack så moderlig kärlekskraft som omsluter var och en som är redo att ansluta sig. Denna kraft, denna våg går inte längre att stoppa (för ja det finns krafter som vill stoppa detta). 

Visdomen ligger dold inom var och en av oss. Om du vågar glänta på dörren, djupt därinne i ditt mörker, så kommer du mötas utav ditt egna sanna ljus. Det som är ditt verkliga jag. Det är så starkt lysande att ingen klarar av att se på det. Inte just nu iallafall. Ni bär alla på gåvan att hela och helas. NI är de skapande krafterna i universum. Vi är vägen som gör det möjligt, men ni skapar verkligheten och drömmen. Allt finns nedkodat i ert dna. 

Allt du upplevt och upplever finns lagrat i en gigantisk bank. Så du sätter dina gränser för vad du vill ska bli verklighet. 

Vi förstår att det är många som löser upp sina gamla rädslor, mönster och beteenden just nu. Det är starka processer som ni inte kan fly ifrån. Vågar ni kliva igenom hela vägen utan att fly, så öppnar dig nya fantastiska dörrar!!!
Eller väljer du att vara kvar? 
Då behöver du det...
Då är du inte redo riktigt ännu, och det är ok det också. Mer kunskap i det som sker inom dig är också mer utveckling inom området. 
Allt får ta den tiden det tar. Du har alltid ett val och det måste ske utifrån din egna fria vilja. 

Men vet att du alltid är stöttad och älskad vare sig du väljer att gå i täten eller längre bak i ledet ingenting är bättre än det andra. Gud moder/gud fader älskar dig villkorslöst. 
 

Läs hela inlägget »
SHAMAN~Ancient healing wisdom 

”Vi talar om vikten av balans. 
Genom ditt arbete med andra bidrar du till att stärka upp livets väv. 

Allt arbete du gör för andra måste du också göra med dig själv. Lika mycket tid du ger till andra måste du också ge till dig själv för att skapa en balanserad kropp. 

Vi vill gärna också att du berättar om vikten av det egna arbetet och att avsätta tid för att vända inåt. Att ta kontakt med din själ dagligen. Många av er rusar och rusar när det egentligen inte alls handlar om att leva där utan det handlar om att leva här,i själen, här inne. Vad springer du för? Visdomen ligger inte i jagandet och jäktandet utan i kontakten, i stillheten, i varandet med dig själv. 

Nu pågår mycket runtomkring i kosmos som ni alla känner av, medvetna om det eller inte. Din egna ryggsäck är av vikt att våga titta på, vad kan du plocka ut så att du kan leva mer i harmoni med dig själv? Allt som sker utom dig är en avspegling av ditt inre. Är du redo att leva i överflöd och ta emot gåvorna så kommer de till dig om du har tillit, men har du mer att lära där, eller sår som behöver ses över så kan du inte ta till dig överflödet hur mkt du försöker. 

Shamanen är inte bara en del av livets väv. Hen är också med och väver det. Så vilken väv vill du vara med och väva???

Spindeln visar oss att det går att skapa en ny väv, varje dag om det är så... 

Hon kommer med kunskapen från naturen, från jorden. Hon trivs i alla element och kan behärska dem alla. 

Hon skapar rädslor i vissa, men i de som är redo för hennes kraft, då kan de se henne skönhet och den balansen hon skapar i världen. Hon ger och hon tar. Allt för att livets cirkel ska bestå”

Så önskar jag DIG medvandrare en fin vecka, ta hand om dig, stanna upp, våga vara med bara dig för en stund... för det... det är KÄRLEK!
Läs hela inlägget »
ÄLG~AUTHORITY

Hos mig finns många sidor
Jag kan stå och observera min omgivning utan att bli sedd då jag är en mästare på att smälta in i skogen. 
När jag bestämmer mig för att bli synlig då står jag där med all min kraft, vissa bli skrämda, vissa blir hänförda av min storhet och vissa ser mig för det väsen jag är. 
Jag är alltid på min vakt likt alla djuren i skogen. Jag tar ingen strid om inte det är absolut nödvändigt. Men blir det strid så är jag stark, och kraftfull. Stor men ändå graciös. 

Jag råder över ordningen i skog och mark. När du reser med mig i drömtiden har du alltid mitt beskydd. Sedan urminnes tider har jag funnits i skogen och människor har bett om min styrka och mitt beskydd. 

Att se till din egen storhet och att bejaka din instinkt är av största vikt. Den visar dig alltid rätt väg. Dags är det nu att våga vara den du är. Utan ego, utan stoltheten. Bara vara i din egen storhet i direkt kontakt med naturen och alla dess väsen. 

 
Läs hela inlägget »

Varje vecka delar jag med mig av vägledande kort och ord som kommer till mig via mina guider och medhjälpare. Ett fint sätt att få hjälp att hålla vår intention för veckan. Detta gör jag för att inspirera och väcka. Men du ska alltid i första hand lita på din egen inre vägledning och du får gärna känna in korten på egen hand också vad de vill inspirera dig till...