Veckans vägledning från Healing by Emelie

Veckans vägledning ger tre vägar som alla samverkar för din framtid 

Green Man- synergi 
Ocean - Ebb and Flow
Forest-Breath 

Det är ingen slump. Allt sker av en anledning. Dessa kort visar oss att det går att läkas genom naturen. Den stora intelligensen som finns i allt levande ser om oss. När vi tonar in på den, vilket vi kan göra genom olika metoder så hamnar vi i samklang och kan därmed få hjälp till helande. Naturen, örterna, plantspirits hjälper oss läka, ocean att låta våra känslor få komma och gå likt ebb och flod och tona in på dem, se vad som finns inkapslat där. Det är dags att släppa det och vara totalt i tillit till våra känslor. Allt som kommer upp nu och visar sitt ansikte för dig är redo att helas. Sedan när du helat det så låter du skogen och naturen få ge dig livet och stillheten åter. 
Allt som behöver helas går i cykler likt allt gör i naturen. Vi människor är inget undantag. Så var i acceptans, tillit och kärlek. Arbeta med dina känslor. Fråga din kropp varför du får gå igenom det du får göra. Du kanske blir förvånad över svaret. Healingen finns inom dig och runtomkring dig hela tiden. Uppstigningens och upplysningens tid är nu och i det ligger bara kärlek!!!!!
happy imbolc eller Disablot som vi firar i dagarna. Gudinnan kommer åter allt väcka till liv, nya frön gror, en ny tid är kommen till vår jord. Gläds!!!!

 
Läs hela inlägget »

Växten WOAD-VEJDE

Denna vecka vägleder druidernas växtorakel kort. Vejde är en ganska okänd växt i Sverige. Förr användes den till att färga tyg då den ger en vacker indigo blå färg som påminner oss om den fria blå himlen. 
Vejde ger oss hjälp att nå frihet genom att hjälpa oss med vår kämparanda och vår kreativitet. 
sann kämpaglöd kommer när vi ger full tillåtelse till vår kreativa process. 
Sann frihet kommer när du låter din kreativitet och tillit få full kraft.  Att leva i ditt sanna ljus där du följer ditt flöde och ditt öde utan att lägga dig i hur,  utan bara har full tillit att du genom din kreativitet, din glöd och kämparanda når ditt sanna öde, vad det än må vara. Släpp dina förväntningar som kommer från den metala svären, den som vill kontrollera, utan låt den fria delen i dig få komma fram och leda dig på din vandring. 

vi är alla födda till fria varelser skapade ur kärlek, allt annat är en illusion skapat för att hålla oss tillbaka. 

Läs hela inlägget »

Veckans kraftdjur~ HÄSTEN

Denna veckan kommer hästen in i våra liv. Hon hjälper oss att våga, att göra oss redo för nya möjligheter och skapa mer frihet i våra liv. Att lägga av oss vår rustning och vår sadel, våra gaml förlegade sanningar om oss själva och våra begränsningar. 
Det är dags att bli fri, på riktigt och följa den sanna stigen, att se att du själv är den som begränsar dig. Är du nöjd med att beta i hagen och bli riden så känn är det ok, längtar du efter att få bli den vilda otämjda hästen som skapar sitt eget öde, som skapar sin egen sanning och trampar upp nya stigar, som är nyfiken på livet och välkomnar det nya in i ditt liv? Grattis!!!  Att följa din inre kärleksfulla röst som inte lyssnar på den inre kritikern är en härlig möjlighet till att leva ett rikare liv. Ett där du själv skapar det du vill. Det är din kraft och ingen annans. Kanske är det så att du sitter med gamla sanningar som inte längre känns sanna? DU väljer vad DU vill tro på och göra just NU!!!

Solen kommer mer och mer in i ditt liv. Den värmer, ger energi och vårkänslor som spritter i hela kroppen. Tillåt dig att få dansa, leka, utforska och vara fri att göra det du behöver för att vara i ditt sanna ljus. 

Önskar dig en härlig vecka. ❤️❤️❤️

Läs hela inlägget »

THE CHILD

Denna veckan fortsätter de höga energierna att rena och strömma in. Du har säkert känt av ett skifte av energi föregående veckan. Där vi fått hjälp av stjärnfolket att höja frekvenserna samt att jorden går igenom otroliga energihöjningar just nu.  Till skillnad från höst 2019 som varit en stor tung uppförsbacke av transformerade och rening inför det nya som kommer... känns i dig hur det lättar...

” Du kliver mer och mer in i din sanna essens. Likt barnet du är så lämnar du den dömande stretande föräldern och kliver mer och mer in i barnets ljusa renhet. 
Den klara ljusa energin, ditt sanna ljus, din sanna essens. Den du arbetat med under så lång tid genom lager av gammal karma och sorg som har transformerats under de senaste 10 åren. Barnet ser allt genom de blidaste renaste ögonen. Här klivit vi in i den rena energin, den oskuldsfulla blida kärleksenergin vi väntat på så länge. Du är kärlek, har alltid varit det och kommer alltid vara det. Men nu släpper du mer och mer den tyngd du varit tvungen att ta dig igenom för din och det kollektivas renings skull. Kanske försöker den dömande ta sig igenom, se då livet/andra och det som sker, 
 och dig själv genom det rena barnets ögon. Du är inget annat än en inkarnation av gud, du ÄR GUD/Skapelse/ kraften/gudinnan/Prana/Reiki/allvetandelivskraften!!!!!”

Kolibrin visar oss vägen till vårt hjärta och rosen hjälper oss öppna det fullt ut

När vi kliver ur illusionens bojor och börjar leva i vår sanning och friheten så sker mirakel. 

Från 3D bojor som vi behövt för att förstå, för att veta, till 5D villkorslösa frihet att vi är bara kärlek. Och när vi vet det på riktigt kan inget annat existera!!!!

 

Läs hela inlägget »
Vägledning från vår Star family 

Denna veckan kommer i kortleken kraftdjuren, vår stjärnfamilj och vägleder. 
Det är starka energier som ska hämtas ner och integreras och vill du ta kontakt med dessa kristall energier så sätt dig och meditera med intentionen att hämta hem mer av ditt stjärnjag och den helande högfrekventa energi som de sänder till oss. Den hjälper oss att hela ännu mer men även att sprida ljuset och healingen genom våra händer och hjärtan. 

Hjälp gärna din kropp att renas genom detox fysiskt, mentalt och känslomässig. Fasta är bra för att bli av med den tunga energin...

"När ni alla som bär på stjärnfröet inom er är redo som kommer kontakten att upprättas. Ni som i ert hjärta har en önskan om att hela generationerna framåt och bakåt. Ni som är redo att även integrera stjärnenergin hemifrån här på jorden. Vi alla behövs i det stora arbete som sker just nu i kosmos. 
på alla plan sker djup förändring. En tid som vi alla arbetar för sedan eoner tillbaka. 
vi kommer med energi överföringarna men det är ni som gör det stora arbetet Ibsen fysiska världen. Genom er får anden från ert verkliga hem leva vidare. Genom er så sker miraklen. Genom er så får vi alla dansa livets dans och skapa gemenskap och villkorslös kärlek i allt även i den fysiska världen. Det är ingen lätt uppgift vi vet, vi ser, men du som känner i ditt hjärta kallelsen. Vi finns här och har alltid gjort det...
Du är alltid sammanlänkad med ditt hem, ditt ursprung. Tillsammans skapar vi den världen som vi en gång påbörjade men denna gången gör vi det på rätt sätt, för allas bästa... må denna planet få leva kvar såsom det en gång för länge sedan var tänkt...
En planet för rekreation, för samskapande, för påfyllning och lek. Glöm ej i ditt hjärta finns nyckeln till koden...."
Läs hela inlägget »
Druidernas djurkort~TJUR

Denna första vecka på året domineras av den manliga energin. Den som agerar och är utåtriktad. En klar kontrast till den energi som rådit under lång tid. Tjuren är förbunden med Taranis, en gammal keltisk symbol för Jupiter, solhjulet och blixtar från himlen. En stark kraftfull gudom. Han kommer inte bara med styrka utan bär ofta med sist välstånd och rikedom. Ofta ser vi det materiella som rikedom men den störta rikedomen av allt är att känna kärlek och tacksamhet...

Ibland vill tjuren också säga oss att vi ska använda vår makt på ett kärleksfullt sätt och inte missbruka den genom att kontrollera eller manipulera andra så vi får det vi vill ha. 

Jaaa verkligen nya energier 
Läs hela inlägget »
DESERT~Vision Quest 

Det ör dags att avsätta tid för att gå in helt i ditt eget space. För att lyssna till andevärlden och universums mysterier. 

En vision quest görs oftast på en avskild plats i naturen under en-ett par dygn. Oftast med vatten som enda tillgång. Men du kan göra en V-quest där du är. Kanske har du en park eller en avsides plats där du kan avvara ett par timmar och fasta innan och ta kontakt med spirits. Meditation och kontemplation. 

I dessa tider vi lever i där allt går så snabbt och vi ska hela tiden vara uppkopplade så mår alla människor bra av att gå in i solitude. 

Bestäm tid och plats pch förbered dig, ha en intention eller fråga du vill ha svar på och håll den intention under din quest. Sedan möter du det du ska möta i ensamhet, naket, sårbart. Ofta får vi möta både värdsliga rädslor, obekvämhet, kanske smärta, tristess, rastlöshet. 
Men vi får oftast också fina möten med oss själva, djur, natur, fina reflektioner, insikter, svar, glädje, kärlek, återhämtning, paus i vardagen, och mängder med visdomar om vi bara stannar upp och lyssnar

Önskar dig en härlig vecka, en go jul och ett strålande nytt årkram 
Läs hela inlägget »
COYOTE- Wise fool 

Denna veckan lär oss prärievargen om att älska oss själva och alla våra sidor vi bär. De ljusa och de mörka. 

Att låta all skuld och skam vi känner när vi gör fel eller beter oss på ett tokigt sätt faktiskt få rinna av oss. 
Att se att det vi går igenom faktiskt är själva lärdomen. Hur kan du bli vis utan att först få erfarenheter? Hur kan du veta vad som är rätt utan att först göra fel? Allting vi upplever här på jorden är lärdomar, det är ju därför vi valt att komma just hit...

Ingenting blir bättre av att vi sätter på oss skämshatten och drar oss in i vårt skal för att vi känner oss förnedrade eller sämre. 

När vi kan släppa skammen och skratta åt våra fel vi gör eller se på dem med kärlek, då kan vi också se på andra och deras fel och brister med kärlek. Om du vågar vara sårbar och sann och se det goda i det som sker så vågar andra också. 

Så se tillbaka på ditt 2019. Kanske har det blivit mycket tokigheter, eller kanske har du gjort saker som du inte velat men gjort ändå? Kanske finns det mycket du ville gjort annorlunda. Det är ok!!! 
Gå in i tacksamheten för lärdomarna du lärde dig. Släpp 
skammen om alla dina brister du tycker att du har och se på allt med kärlek!! För DU är värd all kärlek i universum. Det är vad vi alla är skapade ur och består av innerst inne. Det andra är vårt ego, vår illusion som vi lagt på. Du duger som du är!!! 

DU..... ÄLSKA DIG!!!!!

Önskar dig en fin vecka medvandrare. Glöm aldrig att du är inte ensam på din vandring. Vi är alla här tillsammans❤️
Läs hela inlägget »

HÄST~ Freedom

Detta kraftdjur hjälper oss på vår resan denna veckan. Att se vår färd i denna tid ur ett perspektiv där vi faktiskt kan välja. Att resa i frihet att det är vi som styr våra val och handlingar. Hästen vill vara fri att springa, fri att beta på ängen, fri att vara den han är. Vi kan välja stt agera genom vår rädsla, vårt ego, eller så kan vi agera genom kärlek och frihet, acceptans till vårt sanna öde. Du är inget offer. Du avgör själv ur vilken synvinkel du vill betrakta dig själv och det du gör. Och du har alltid ett val. Stanna eller gå framåt. Gömma dig eller stå naken inför alla blickar, välja vilan när du behöver det eller att pressa dig konstant. Det är du som väljer. 

Kanske är det dags att välja helt ut kärlek? 
Kom ihåg att varje dag är en ny dag, en ny möjligheter att starta en ny resa. Både inre och yttre. 

Oavsett vad du väljer är du alltid älskad. Men ditt liv är ditt och ingen annans. 

Kärlek på din väg medvandrare ❤️

Läs hela inlägget »
LOVE~ Compassion 

Denna veckan och alltid i livet är det viktigt att vi vägleder oss själva genom empati och medkänsla. 

I svåra stunder när vi genomgår stor transformation är det extra viktigt att vara sann, kärleksfull och se på det som sker ut ett högre perspektiv med villkorslös kärlek. Att ha medkänsla är att känna kärlek. Till dig själv, din nästa och till allt levande. Vi gör alla vårt bästa där vi befinner oss just nu. Att släppa krav och prestation, att tillåta dig att flyta med, ha tillit och känna medkänsla är det bästa sättet att finna inre frid. 

Ibland kanske medkänslan ligger i att acceptera dina rädslor, ibland kanske du vet att sanningen måste mötas, eller att våga vara sårbar. När du möter dig själv med medkänsla så är det också lättare att gräva ner stridsyxan gentemot andra. Alla har sin väg att vandra här på jorden. Vi ska alla utveckla vår förmåga att älska. Hur vi lär oss är olika. Men vi måste få gå den stig som är ämnad för oss. Kan du nästa gång det sker något som påverkar dig negativt och skapar disharmoni i dig möta dig själv med medkänsla? Och kanske tom möta de/det som triggar dina sår med medkänsla? Inte självutplånande utan med villkorslös kärlek att vi alla har vår resa?.... 

I dessa tider då mkt av vår gamla karma och rädslor ska komma upp till ytan behöver vi alla se på varandra och oss själva med extra kärleksfulla ögon. Kanske kan du sträcka ut en hand till någon som behöver det? Eller förlåta någon som sårat dig?
Det som sker och du gör mot andra gör du också mkt dig själv..
I den stora väven är  Vi är alla ETT!!! 

Extra mkt healing och hjälp kommer till oss i form av ljus och ängla healing. Ta emot andas... allt kommer lösa sig precis som det ska.... 

kärlek till dig medvandrare
Läs hela inlägget »

Varje vecka delar jag med mig av vägledande kort och ord som kommer till mig via mina guider och medhjälpare. Ett fint sätt att få hjälp att hålla vår intention för veckan. Detta gör jag för att inspirera och väcka. Men du ska alltid i första hand lita på din egen inre vägledning och du får gärna känna in korten på egen hand också vad de vill inspirera dig till...