Veckans vägledning från Healing by Emelie

Veckans kraftdjur~ HÄSTEN

Denna veckan kommer hästen in i våra liv. Hon hjälper oss att våga, att göra oss redo för nya möjligheter och skapa mer frihet i våra liv. Att lägga av oss vår rustning och vår sadel, våra gaml förlegade sanningar om oss själva och våra begränsningar. 
Det är dags att bli fri, på riktigt och följa den sanna stigen, att se att du själv är den som begränsar dig. Är du nöjd med att beta i hagen och bli riden så känn är det ok, längtar du efter att få bli den vilda otämjda hästen som skapar sitt eget öde, som skapar sin egen sanning och trampar upp nya stigar, som är nyfiken på livet och välkomnar det nya in i ditt liv? Grattis!!!  Att följa din inre kärleksfulla röst som inte lyssnar på den inre kritikern är en härlig möjlighet till att leva ett rikare liv. Ett där du själv skapar det du vill. Det är din kraft och ingen annans. Kanske är det så att du sitter med gamla sanningar som inte längre känns sanna? DU väljer vad DU vill tro på och göra just NU!!!

Solen kommer mer och mer in i ditt liv. Den värmer, ger energi och vårkänslor som spritter i hela kroppen. Tillåt dig att få dansa, leka, utforska och vara fri att göra det du behöver för att vara i ditt sanna ljus. 

Önskar dig en härlig vecka. ❤️❤️❤️

Läs hela inlägget »

THE CHILD

Denna veckan fortsätter de höga energierna att rena och strömma in. Du har säkert känt av ett skifte av energi föregående veckan. Där vi fått hjälp av stjärnfolket att höja frekvenserna samt att jorden går igenom otroliga energihöjningar just nu.  Till skillnad från höst 2019 som varit en stor tung uppförsbacke av transformerade och rening inför det nya som kommer... känns i dig hur det lättar...

” Du kliver mer och mer in i din sanna essens. Likt barnet du är så lämnar du den dömande stretande föräldern och kliver mer och mer in i barnets ljusa renhet. 
Den klara ljusa energin, ditt sanna ljus, din sanna essens. Den du arbetat med under så lång tid genom lager av gammal karma och sorg som har transformerats under de senaste 10 åren. Barnet ser allt genom de blidaste renaste ögonen. Här klivit vi in i den rena energin, den oskuldsfulla blida kärleksenergin vi väntat på så länge. Du är kärlek, har alltid varit det och kommer alltid vara det. Men nu släpper du mer och mer den tyngd du varit tvungen att ta dig igenom för din och det kollektivas renings skull. Kanske försöker den dömande ta sig igenom, se då livet/andra och det som sker, 
 och dig själv genom det rena barnets ögon. Du är inget annat än en inkarnation av gud, du ÄR GUD/Skapelse/ kraften/gudinnan/Prana/Reiki/allvetandelivskraften!!!!!”

Kolibrin visar oss vägen till vårt hjärta och rosen hjälper oss öppna det fullt ut

När vi kliver ur illusionens bojor och börjar leva i vår sanning och friheten så sker mirakel. 

Från 3D bojor som vi behövt för att förstå, för att veta, till 5D villkorslösa frihet att vi är bara kärlek. Och när vi vet det på riktigt kan inget annat existera!!!!

 

Läs hela inlägget »
Vägledning från vår Star family 

Denna veckan kommer i kortleken kraftdjuren, vår stjärnfamilj och vägleder. 
Det är starka energier som ska hämtas ner och integreras och vill du ta kontakt med dessa kristall energier så sätt dig och meditera med intentionen att hämta hem mer av ditt stjärnjag och den helande högfrekventa energi som de sänder till oss. Den hjälper oss att hela ännu mer men även att sprida ljuset och healingen genom våra händer och hjärtan. 

Hjälp gärna din kropp att renas genom detox fysiskt, mentalt och känslomässig. Fasta är bra för att bli av med den tunga energin...

"När ni alla som bär på stjärnfröet inom er är redo som kommer kontakten att upprättas. Ni som i ert hjärta har en önskan om att hela generationerna framåt och bakåt. Ni som är redo att även integrera stjärnenergin hemifrån här på jorden. Vi alla behövs i det stora arbete som sker just nu i kosmos. 
på alla plan sker djup förändring. En tid som vi alla arbetar för sedan eoner tillbaka. 
vi kommer med energi överföringarna men det är ni som gör det stora arbetet Ibsen fysiska världen. Genom er får anden från ert verkliga hem leva vidare. Genom er så sker miraklen. Genom er så får vi alla dansa livets dans och skapa gemenskap och villkorslös kärlek i allt även i den fysiska världen. Det är ingen lätt uppgift vi vet, vi ser, men du som känner i ditt hjärta kallelsen. Vi finns här och har alltid gjort det...
Du är alltid sammanlänkad med ditt hem, ditt ursprung. Tillsammans skapar vi den världen som vi en gång påbörjade men denna gången gör vi det på rätt sätt, för allas bästa... må denna planet få leva kvar såsom det en gång för länge sedan var tänkt...
En planet för rekreation, för samskapande, för påfyllning och lek. Glöm ej i ditt hjärta finns nyckeln till koden...."
Läs hela inlägget »
Druidernas djurkort~TJUR

Denna första vecka på året domineras av den manliga energin. Den som agerar och är utåtriktad. En klar kontrast till den energi som rådit under lång tid. Tjuren är förbunden med Taranis, en gammal keltisk symbol för Jupiter, solhjulet och blixtar från himlen. En stark kraftfull gudom. Han kommer inte bara med styrka utan bär ofta med sist välstånd och rikedom. Ofta ser vi det materiella som rikedom men den störta rikedomen av allt är att känna kärlek och tacksamhet...

Ibland vill tjuren också säga oss att vi ska använda vår makt på ett kärleksfullt sätt och inte missbruka den genom att kontrollera eller manipulera andra så vi får det vi vill ha. 

Jaaa verkligen nya energier 
Läs hela inlägget »
DESERT~Vision Quest 

Det ör dags att avsätta tid för att gå in helt i ditt eget space. För att lyssna till andevärlden och universums mysterier. 

En vision quest görs oftast på en avskild plats i naturen under en-ett par dygn. Oftast med vatten som enda tillgång. Men du kan göra en V-quest där du är. Kanske har du en park eller en avsides plats där du kan avvara ett par timmar och fasta innan och ta kontakt med spirits. Meditation och kontemplation. 

I dessa tider vi lever i där allt går så snabbt och vi ska hela tiden vara uppkopplade så mår alla människor bra av att gå in i solitude. 

Bestäm tid och plats pch förbered dig, ha en intention eller fråga du vill ha svar på och håll den intention under din quest. Sedan möter du det du ska möta i ensamhet, naket, sårbart. Ofta får vi möta både värdsliga rädslor, obekvämhet, kanske smärta, tristess, rastlöshet. 
Men vi får oftast också fina möten med oss själva, djur, natur, fina reflektioner, insikter, svar, glädje, kärlek, återhämtning, paus i vardagen, och mängder med visdomar om vi bara stannar upp och lyssnar

Önskar dig en härlig vecka, en go jul och ett strålande nytt årkram 
Läs hela inlägget »
COYOTE- Wise fool 

Denna veckan lär oss prärievargen om att älska oss själva och alla våra sidor vi bär. De ljusa och de mörka. 

Att låta all skuld och skam vi känner när vi gör fel eller beter oss på ett tokigt sätt faktiskt få rinna av oss. 
Att se att det vi går igenom faktiskt är själva lärdomen. Hur kan du bli vis utan att först få erfarenheter? Hur kan du veta vad som är rätt utan att först göra fel? Allting vi upplever här på jorden är lärdomar, det är ju därför vi valt att komma just hit...

Ingenting blir bättre av att vi sätter på oss skämshatten och drar oss in i vårt skal för att vi känner oss förnedrade eller sämre. 

När vi kan släppa skammen och skratta åt våra fel vi gör eller se på dem med kärlek, då kan vi också se på andra och deras fel och brister med kärlek. Om du vågar vara sårbar och sann och se det goda i det som sker så vågar andra också. 

Så se tillbaka på ditt 2019. Kanske har det blivit mycket tokigheter, eller kanske har du gjort saker som du inte velat men gjort ändå? Kanske finns det mycket du ville gjort annorlunda. Det är ok!!! 
Gå in i tacksamheten för lärdomarna du lärde dig. Släpp 
skammen om alla dina brister du tycker att du har och se på allt med kärlek!! För DU är värd all kärlek i universum. Det är vad vi alla är skapade ur och består av innerst inne. Det andra är vårt ego, vår illusion som vi lagt på. Du duger som du är!!! 

DU..... ÄLSKA DIG!!!!!

Önskar dig en fin vecka medvandrare. Glöm aldrig att du är inte ensam på din vandring. Vi är alla här tillsammans❤️
Läs hela inlägget »

HÄST~ Freedom

Detta kraftdjur hjälper oss på vår resan denna veckan. Att se vår färd i denna tid ur ett perspektiv där vi faktiskt kan välja. Att resa i frihet att det är vi som styr våra val och handlingar. Hästen vill vara fri att springa, fri att beta på ängen, fri att vara den han är. Vi kan välja stt agera genom vår rädsla, vårt ego, eller så kan vi agera genom kärlek och frihet, acceptans till vårt sanna öde. Du är inget offer. Du avgör själv ur vilken synvinkel du vill betrakta dig själv och det du gör. Och du har alltid ett val. Stanna eller gå framåt. Gömma dig eller stå naken inför alla blickar, välja vilan när du behöver det eller att pressa dig konstant. Det är du som väljer. 

Kanske är det dags att välja helt ut kärlek? 
Kom ihåg att varje dag är en ny dag, en ny möjligheter att starta en ny resa. Både inre och yttre. 

Oavsett vad du väljer är du alltid älskad. Men ditt liv är ditt och ingen annans. 

Kärlek på din väg medvandrare ❤️

Läs hela inlägget »
LOVE~ Compassion 

Denna veckan och alltid i livet är det viktigt att vi vägleder oss själva genom empati och medkänsla. 

I svåra stunder när vi genomgår stor transformation är det extra viktigt att vara sann, kärleksfull och se på det som sker ut ett högre perspektiv med villkorslös kärlek. Att ha medkänsla är att känna kärlek. Till dig själv, din nästa och till allt levande. Vi gör alla vårt bästa där vi befinner oss just nu. Att släppa krav och prestation, att tillåta dig att flyta med, ha tillit och känna medkänsla är det bästa sättet att finna inre frid. 

Ibland kanske medkänslan ligger i att acceptera dina rädslor, ibland kanske du vet att sanningen måste mötas, eller att våga vara sårbar. När du möter dig själv med medkänsla så är det också lättare att gräva ner stridsyxan gentemot andra. Alla har sin väg att vandra här på jorden. Vi ska alla utveckla vår förmåga att älska. Hur vi lär oss är olika. Men vi måste få gå den stig som är ämnad för oss. Kan du nästa gång det sker något som påverkar dig negativt och skapar disharmoni i dig möta dig själv med medkänsla? Och kanske tom möta de/det som triggar dina sår med medkänsla? Inte självutplånande utan med villkorslös kärlek att vi alla har vår resa?.... 

I dessa tider då mkt av vår gamla karma och rädslor ska komma upp till ytan behöver vi alla se på varandra och oss själva med extra kärleksfulla ögon. Kanske kan du sträcka ut en hand till någon som behöver det? Eller förlåta någon som sårat dig?
Det som sker och du gör mot andra gör du också mkt dig själv..
I den stora väven är  Vi är alla ETT!!! 

Extra mkt healing och hjälp kommer till oss i form av ljus och ängla healing. Ta emot andas... allt kommer lösa sig precis som det ska.... 

kärlek till dig medvandrare
Läs hela inlägget »
~BJÖRN~

Veckans vägledning kommer Björnen med. Lita på din instinkt när du känner dig vilse. Den leder dig alltid rätt. Olika saker kan viskas i dina öron, det du ser är inte alltid sanningen utan illusioner som skapas för att ge lärdomar eller förvilla. Men din instinkt visar dig alltid den rätta vägen. 

Björnen är stark men använder din energi endast när han behöver. Vilar mkt och gör explosiva utfall där han använder all sin kraft för att sedan åter gå in i lugnet och vilan. 

Han visar också vikten av rätt näring för att få styrka. Vad stoppar du i dig? Ger din föda dig rätt näring så du kan må ditt allra bästa?

Björnen kommer med styrka och uthållighet samt en stark koppling till urmodern och din urkrigare. 
När du förenar din intuition, din instinkt och din inre styrka så är du redo att möta dina utmaningar. 

Björnen är också otroligt kärleksfull och hållande i sin energi när det behövs och visar dig också vikten av att vila ordentligt för att du ska orka. 

Bjud in Björnen i ditt liv denna veckan o se vad hen kan hjälpa dig med... 

Kärlek till dig min medvandrare❤️
Läs hela inlägget »

VARG

Denna veckan vägleder oss druidernas kraftdjurskort. 

Vargen kommer för att hjälpa dig att finna sanningen, din väg i livet och att hjälpa dug lita på din intuition. Att våga vandra nya vägar även om rädsla kommer. Ibland kanske du måste vandra ensam, men din flock finns där.... 

När du kallar på vargen guidas du alltid utifrån hjärta och sanning. 
Ibland kan hans budskap vara tufft att höra men du vet i ditt hjärta att det är sant. Våga lita på din inres styrka, våga gå utanför din comfortzone och våga lär känna ditt djupare jag. Den delen av dig som har all kunskap redan. Kanske behöver du våga lära dig något nytt för att kunna följa en annan stig? Sätt dig gärna ner, blunda och ta kontakt med vargen. Se vilken lärdom vargen visar dig....

Denna veckan bjuder på många starka händelser. Omvälvande på många plan. 11:11 portalen som öppnas på måndag, tisdagens helande meditation här på healing by Emelie och fullmånen som lyser klart och starkt på onsdag. Vi kliver verkligen in i en ny tid och du väljer vad du vill ta med dig in i den nya tiden eller vad du vill lämna kvar för att det nya du ska få plats. 

Kärlek till dig min medvandrare. 

Läs hela inlägget »

Varje vecka delar jag med mig av vägledande kort och ord som kommer till mig via mina guider och medhjälpare. Ett fint sätt att få hjälp att hålla vår intention för veckan. Detta gör jag för att inspirera och väcka. Men du ska alltid i första hand lita på din egen inre vägledning och du får gärna känna in korten på egen hand också vad de vill inspirera dig till...