Meditativ skogsvandring i grupp

Här möter du dig själv och naturen på en helande vandring. 

Med syfte att skapa återhämtning, stresslindring, återkoppling med naturen och själen. 

I tystnad och med våra sinnen tar vi emot skogens helande och visdom. Här får du återhämtning och en chans att varva ner. Vi går i lugn takt för att kunna ta in skogens helande energier som hjälper oss att frigöra måbra ämnen i kroppen och får oss att känna oss mer kopplade och grundade med naturen som är vårt egentliga hem. Vi genomför också en liten meditation i skogen.

Vi är ute ca 1,5-2 h. Medtag kläder efter väder, vattenflaska och sittundelag. 
Ta med anteckningsbok och penna om du vill anteckna saker du upplever. 

Alla mobiler mm lämnas hemma!!!

Vi går tillsammans men var för sig och du kommer guidas till viss del men detta är din upplevelse att upptäcka nya saker hos dig själv och i naturen. När vi gått klart gör vi en sharing, delning, för att sätta ord på saker som vi upptäckt. 


Att spenderar tid i naturen är helande för både vår fysiska kropp, vår hjärna och vår själ. 

När: Se kalendern

Var: Se kalendern. 

Kostnad: 150kr

Jag som guidar heter Emelie Lorné. 
Naturen är mitt hem och jag har guidats ifrån väsen och naturen länge. Jag vandrar den shamanska vägen vilket betyder att allt liv hör ihop, vi är alla sammanlänkande. Det betyder också att jag betraktar allt som energi och att allt också har en egen energi, även naturen. Denna energi kan vi också ta del av, samskapa med och få inspiration av på olika sätt.

 Jag har samlat min kunskap om skogen och läkningen däri genom ett konstant lärande, genom mitt intresse för natur och hälsa, genom nyfikenhet, genom ett eget utforskande dels genom litteraturen, men framför allt i naturen och i kontakt med väsen och andevärlden. 

 Vill du ha mer info så kontakta mig.