Shamansk Healing

Är en djupgående healing behandling som arbetar i alla dina kroppar. Som helar djupa sår framförallt i de lägre chakran där vi lagrar djupa sår, trauman mm. Som löser upp blockeringar och kan öppna upp för mer kraft och helande.
Du deltar aktivt i helandet och du är den som gör helandet möjligt. Jag arbetar med energierna, medvetandegör, håller spacet för dig och håller dig i trygghet när du behöver det... Allt i en fin balans för att du ska kunna följa ditt högsta bästa här på jorden och för att du ska kunna leva i sanning och älska dig själv helt och fullt.

För dig som vill skapa en förändring i ditt liv och arbeta med din personliga och andliga utveckling. För dig som är redo att gå in o helas på djupet både känslomässigt, mentalt, fysiskt och andligt. Där vi också arbetar med att väcka din livskraft och livmoderkraft ännu mer.
Andevärlden, och guider är med i helandet och allt sker i samklang med det högsta bästa. Jag använde ibland ceremoniella verktyg som trumman, skallran mm men helandet är högst individuellt och ingen behandling är den andra lik. Trancehealing, sång och ljudhealing förekommer också i denna behandling. Spirits väver och vet vad som är för ditt högsta bästa.
Ibland arbetar vi med soul retrival vilket är en starkare process där delar av din själ hämtas hem i kärlek till dig igen. 

Behandlingen kan hjälpa dig att:
Frigöra negativa energimöster och blockeringar i ditt system
Fördjupa kontakten med dig själv, ditt inre
Stärka din intuition och kontakten med andevärlden
Hjälpa dig möta dina rädslor
Hela gamla trauman från ex barndom, tidigare liv eller relationer
Hitta ditt inre lugn, din egen kompass i livet
Möta din sorg du bär på
Hämta hem själsdelar som vandrat iväg 
Ta kliv i relationer, arbeten, möten med dig själv och andra
Fysisk smärta, värk och stress kan medvetandegöras och transformeras
Väcka din livmoderkraft och ta tillbaka din egen kraft
Ge ett mer kärleksfullt och accepterande bemötande mot dig själv 
Hjälpa dig att sätta kärleksfulla gränser
mm mm 

Vi arbetar både med helande samtal och behandling på bänken. 

Du behöver kunna gå Minst 3 behandlingar  i tät följd för att helandeprocessen ska kunna följas upp av mig och jag ska kunna möta dig och du få den bästa möjligheten till växande och kraft. Ord. pris 800 kr  för 1 h eller 1000kr för 1,5 h. 


(Du får heller inte äta psykofarmakan, pga att dessa gör att kroppen med medicinens hjälp har till syfte att dämpa starka känslor i kroppen. Shamansk healing arbetar mest i känslokroppen och med djupt liggande trauman och känslor som inte ska behandlas när du står på sådan medicinering.  Då rekommenderar jag istället Reikihealing som arbetar mjukt och fungerar fint i alla lägen för alla...)

Bokar du och betalar för 3st 1h beh vid första tillfället får du rabatt och betalar endast 2000kr istället för 2400kr.

Boka eller ställ din fråga här:

  • För bokning behövs ditt persnr(10 siffor) samt ditt mobnr.