Regndroppsmassage Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.

Här tillåts du att verkligen slappna av och låta själen få flyta bort och vila en stund. Rogivande musik och tystnad gör att du kan sjunka djupare inåt och få lyssna till kroppen och ditt inre utan krav eller prestation. En verklig gåva till dig själv...

Regndroppsmassagen är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras på ryggen och under fotsulorna. Vitaflex tekniken samt fjäderlätta strykningar tillsammans med de ekologiska eteriska oljorna ger en optimal behandling. Oljorna masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Är även välgörande för rygg och nackbesvär. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. De kan även gynna utrensning av slaggprodukter som samlas i kroppen. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för känslomässig läkning. Jag arbetar med oljor av högsta kvalitét från Young Living. För helande som sätter fart rekommenderas 1 beh/v första 3 tillfällena för att sedan glesas ut. Vid akuta smärttillstånd ex migrän mm kan behandling ges varje dag. Ett par behandlingar är att rekommendera för att blockeringar ska kunna släppa, en helande process inledas och för din kropp at få ett fritt flöde och rensa bort slagg.
Ord. Pris 800 kr för 60 min.

Bokar du och betalar för 3 beh vid första tillfället får du rabatt och betalar endast 2000kr istället för 2400kr

Vill du utbilda dig till diplomerad regndroppsmassör? 

Snart kommer en helgutbildning hållas här på Healing by Emelie. Utbildningen kommer förmodligen bli i slutet av januari.  Kontakta mig om du är intresserad.  1 dag för för dig som vill göra för eget bruk och 10 träningsklienter sedan 1 diplomeringsdag för dig som vill arbeta med att ge andra behandling. Oljorna vi använder är eko och från Young Living. Läs mer under tjänster Regndroppsmassage eller under fakta . Mer info sms eller maila mig. 

Regndroppstekniken

Regndroppstekniken grundades av naturläkaren Gary Young. Han kombinerade fjäderlätta strykningar med Vita Flex tekniken samt med rena eteriska oljor. 

Principen bakom Vita Flex är att låta kroppen balansera sig själv genom att styra dess vitala energi!

Vita Flex är ett är ett komplett, vetenskapligt och välfungerande system av reflexpunkter som stimulerar alla kroppssystem och befriar och släpper fram vår egen läkande kraft. Vita Flex härstammar från Tibet tusentals år före akupunkturen. 

Vita Flex aktiverar kroppens egna naturliga läkeprocesser när terapeuten via en fingervickningsteknik på kroppens olika reflexzoner stimulerar elektriska impulser. De följer nervsystemets vägar och letar upp ev energiblockeringar i den elektriska strömbanan i kroppen orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist. Vita Flex korrigerar/balanserar där det behövs.  

Efflurage eller fjäderlätta strykningar används för att hjälpa till att föra ut energin och kraften i oljorna ut i nervbanor och energikanalerna. Denna teknik som härstammar från Lakota indianerna.

Eteriska oljor av högsta kvalitét från Young Living används. De är helt rena och destillerade på låg temperatur där företaget använt ekologiskt odlade eller vilda växter. Alla stegen kontrolleras noga och produkterna är mycket potenta. Kraften i denna eteriska olja är beroende på vilken olja det gäller mellan 100-10000 ggr koncentrerade än växten/örten. Alla växter är noga utvalda för deras helande egenskaper.

En mjuk men ändå oerhört kraftfull behandling som uppskattas av alla. Både barn och vuxna samt djur.
 

Young Living eteriska oljor

Om eteriska oljor från Young Living
Har du kommit i kontakt med eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller genom dina bad- och hudvårdsprodukter? Dessa användningsområden är bara några få exempel på den fantastiska historien bakom eteriska oljor. Eteriska oljor har använts i tusentals år på grund av sina enastående kosmetiska egenskaper. Young Living har alltid varit en föregångare när det gäller att göra denna uråldriga tradition tillgänglig i vår moderna tid och har på så sätt introducerat miljontals människor till möjligheter som de aldrig tidigare kunnat drömma om. Den vanligaste framställningstekniken är ångdestillering, men även kallpressade eteriska oljor framställs. Äkta och rena eteriska oljor har enormt mycket större effekt än torkade örter och ger snabba och goda resultat. Varje gång du håller i en flaska med någon av våra eteriska oljor har du i din hand naturens renaste och mest kraftfulla essens.

De eteriska oljornas användning
Genom Young Livings högkvalitativa eteriska oljor får du tillgång till växternas rena essens, som kan användas för doftspridning, inhalering, utvärtes applicering på huden och till massage.

Du kan köpa oljorna hos mig på Healing by Emelie. Det jag inte har hemma kan jag beställa hem till dig. Jag kan också hjälpa dig att bli distributör så du får ett lägre pris om du vill beställa ofta, mer eller vill sälja själv.

Du kan också få hjälp att själv utbilda dig till Regndroppsmassör.

Stimulera till positiva känslor
Tycker du också att den uppfriskande doften från en färsk apelsin livar upp stämningen? De eteriska oljornas komplexa, behagliga och unika dofter påverkar på olika sätt det limbiska systemet, som är hjärnans centrum för känslor och minnen. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer balanserat och tillfredsställande känsloliv.
När du vill uppleva känslor såsom lugn, balans eller glädje kan du använda våra eteriska oljor och oljeblandningar till doftspridning, inhalering, lugnande bad och massage eller använda dem utvärtes på huden:
Joy
Lavender – eterisk olja
Orange
Peace and Calming
Peppermint
Jasmine

Främja fysiskt välbefinnande
Vår moderna livsstil ger sällan optimala förutsättningar för fysiskt välbefinnande. Dålig kost, mycket stillasittande och alla miljögifter vi omges av är några av de faktorer som kan skapa obalans i kroppen och ge brist på energi. Eteriska oljor och oljeberikade kosttillskott kan ge dig det stöd du behöver för att återställa balans och välbefinnande i och med att de kan underlätta rening och vikthantering och stärka kroppens olika system och funktioner.
Känn dig vital varje dag med de naturliga näringsämnen, kraftfulla antioxidanter och rena eteriska oljor som finns i de här produkterna:
NingXia Red™
OmegaGize3™
Life 5
Slique™ Tea
Longevity™
Använd naturlig rengöring för ditt hem
Användning av kemikalier och syntetiska rengöringsmedel är inte det enda sättet att göra rent hemma. Du kan känna dig trygg när du polerar arbetsbänkar, tar bort fläckar och rengör smutsiga ytor med den skonsamma men effektiva styrkan hos de eteriska oljorna och produkterna i vårt Thieves®-sortiment.
Thieves® rengöringsmedel
Lemon – eterisk olja
Thyme – eterisk olja
Purification™ – blandning av eteriska oljor
Lemongrass – eterisk olja

Skäm bort huden och håret
Rensa ut hudvårdsprodukter som bygger på kemiska och syntetiska ingredienser och upptäck din naturliga skönhet. Eteriska oljor är en mångtusenårig hemlighet för välgörande hudvård som hjälper till att ge huden en fin lyster och minska eventuella ålderstecken, och som även med fördel kan användas för att främja ett friskt och starkt hår. Young Livings avancerade hud- och hårvårdslösningar med naturliga ingredienser gör det enkelt att varje dag kunna ta del av fördelarna med eteriska oljor.
ART® Renewal Serum
Lavender Volume Shampoo and Conditioner
Copaiba Vanilla Shampoo and Conditioner
Sandalwood Moisture Cream
Lavender – eterisk olja
Frankincense – eterisk olja

Skapa en andlig medvetenhet
Rökelse och eteriska oljor från växter har alltid varit en viktig del av religiösa och andliga ceremonier i och med att de hjälper människor att lämna vardagens bestyr och knyta an till något som är större än de själva. Forskning har visat att beståndsdelarna i äkta och rena eteriska oljor stimulerar luktreceptorerna och aktiverar de delar av hjärnans limbiska system som har att göra med minne, känslor och sinnestillstånd. När du vill förhöja ditt andliga utövande, späd ut och använd meditativa, kraftgivande eteriska oljor direkt på handlederna, på fotsulorna och bakom öronen och använd dem också gärna i en doftspridare. Populära eteriska oljor och blandningar för att stärka ett andligt fokus är bland annat:
Sacred Frankincense
White Angelica™
The Gift™

Detta är bara några få exempel där oljorna gör ett fantastiskt arbete...
Läs mer om produkterna här:
https://www.youngliving.com/sv_SE

Boka eller ställ din fråga här:

  • För bokning behövs ditt persnr (10 siffror) samt ditt mobnr.