Det sanna helande mötet

Denna helande behandling är ett möte i sanning,
i fullständig acceptans, hjärta mot hjärta.


Här möter jag dig i ett sacred heligt space, där du får landa i tryggheten, i precis det som Är just nu.

Stort helande sker på alla nivåer när vi får sätta ord på det som finns i vårt hjärta som behöver få komma fram, våra sår, eller vår längtan efter att bli sedda och bekräftade samt älskade för dem vi är, med alla vår fel och brister. 

Kanske är det orden som får utrymme, att bli lyssnad på, att få prata utan att bli avbruten, i din egen takt utan terapeutiska svar eller dömande.

Kanske behöver din sorg, smärta eller ilska få komma upp i ljuset och du bara bli hållen likt ett barn som får vara just i de känslor som vill få utrymme just nu.

Kanske vill du bara få vila och bli hållen i kärlek och med healing i detta nu då livet känns övermäktigt och tufft. Eller bara ge dig själv en gåva att landa i kärlek och närvaro...

Jag möter dig där DU är i fullständig acceptans, utan fixande, pekpinnar eller svar, för alla svar finns redan inom oss själva. Du blir sedd, bekräftad och mött med kärlek.
Då, när vi får känna oss älskade oavsett vad, och vi accepterar och börjar älska oss själva, sker mirakel inom och utom oss. För vet att du är unik, gudomlig och full av ljus därinne inom dig... 

(Här behöver du inga förkunskaper om NÅNTING. Du möts precis där DU befinner dig i livet och på din livsresa...)

Låter detta som precis det du behöver? Varmt välkommen att boka tid.