Helande Kakaoceremoni

Välkommen på helande shamansk kakaoceremoni hos mig på Healing by Emelie.

Kakaon har använts i flera tusen år i ceremonier bl.a. av Maya men även aztekerna. Kakaon hjälper oss att gå in i hjärtchakrat och förstärker våra sinnen och intryck ännu mer.

Kakaobönan är fullproppad med nyttigheter som ex magnesium, b-vitaminer, super mycket antioxidanter och innehåller även naturligt serotonin mm.
Kakaon är glädjens och kärlekens dryck och vi går in med den intentionen i den guidade meditationen.

Jag låter mina guider vägleda mig inför varje meditation.

Varje cirkel är speciell och varje deltagare kommer med sin unika energi.

Vi bygger upp ett kärleksfullt space där vi landar, med hjälp av trumman släpper taget om tung energi och fyller på med ny lätt kärleksfull. Vi går in i ceremoni och bjuder in mayan o inkas samt kakaospirits i glädje och dricker av kakaon. Efter detta guidar jag er in i meditation.

Jag utgår från ett shamanskt förhållningssätt där allt har en själ och jag samarbetar med spirits och naturväsen för helande.

Du behöver inte ha några förkunskaper utan jag vänder mig till dig som känner i hjärtat att du vill vara med, som känner att du vill ha hjälp att landa, ha hjälp att släppa att gå in i hjärtat med lek o lust och för dig som känner att du vill vara med för att det är spännande och lockande. 

Kostnad: 275 kr som betalas via swish till nr 0708219182 senast dagen innan eventet. Anmälan sker via formuläret eller sms till ovanstående nr, ej via Facebook eller messenger. Ange ditt namn och vilket event du ska delta i  meddelandefältet. 
———————————————————————————————————————-
När: se kalender för datum

Tid: 18:30-20:30

Var: Healingbyemelie i Frillesås/Åsa, mellan Kungsbacka/Varberg

Frukt och te ingår.

Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande och din plats bokas direkt till mig Emelie,  via formuläret till höger eller sms 0708-219182. Obs går ej att boka via Fb eller messenger. 
 

Helande Shamansk Fullmåne Ceremoni

Här går vi in i ceremoni när känslorna är som närmast oss i fullmånen.

En chans för dig att släppa spänningar och hämningar o få landa i dig själv.

Det du bär med dig som du är redo att släppa taget om får du med månen hjälp med att kliva ur. Det kan vara negativa tankar, destruktiva relationer, arbete, känslor, sorg, ilskna mm.

Det tunga bagaget som inte längre gynnar ditt högsta bästa har vi denna kväll möjlighet att släppa som en gåva till moder jord.

Vi skapar en healingcirkel och jag guidar och håller spacet med trumman och mina guider som visar vägen.

Du får också möjligheten att fylla på med massor av helande, kärlek i ditt hjärta och ljus från de högre svärerna.

Allt i ett tryggt och kärleksfullt space.

Du behöver inga speciella kunskaper utan ett öppet hjärta att själv få släppa taget om det du bär som du inte vill ha med dig efter denna kvällen och få fyllas på med kärlek tillsammans.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

När: se kalender 

Tid: 18:30-20:30

Var: Healingbyemelie i Frillesås/Åsa, mellan Kungsbacka/Varberg

Kostnad: 250kr som betalas via swish senast dagen innan till 0708219182 ange namn samt fullmåne i meddelandefältet.

Frukt och te ingår efter ceremonin.

Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande och din plats bokas direkt till mig Emelie via sms 0708-219182 eller mail healingbyemelie@outlook.com. Obs går ej att boka via Facebook eller messenger.

 

Skogsceremoni

Vi samlas utanför Healing by Emelie och ger oss gemensamt iväg till skogen i närheten. Vi arbetar med våra sinnen syn, lukt, känsel, hörsel och vårat inre. 

Vi tar kontakt med skogen, natur och väsen samt djur som vill vara med oss denna stund. En härlig ceremoni i naturen som ger oss en möjlighet att landa i oss själva samt upprätta kontakt med alltet runtomkring oss.

Det blir en härlig kväll som vävs tillsammans med väsen och andevärlden och elementen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ta med sittunderlag och vattenflaska. Kläder efter väder.
Kostnad: 250 kr betalas via swish senast dagen innan eventet. Du anmäler dig via formuläret eller via sms 0708-219182.  (Ej via Fb eller messenger)

Eld ceremoni

Här hedrar vi elementet Eld.
Den helande elden brinner i oss alla och kan hjälpa oss att släppa taget om saker vi burit som vi vill bränna bort, den kan fylla oss med energi och värme då vi som allra mest behöver det.

 

Anmäl dig eller ställ din fråga här:

  • För anmälan till workshop eller kurs ange även telnr samt persnr.