Produkter från växtriket

Att leva med ett shamanskt synsätt betyder också att ta tillvara på och samverka med naturen och växtriket. Jag odlar småskaligt och gör egen "medicin" vilket betyder att jag skapar mat, medicin och magi med växter och andevärlden. Ett underbart arbete där jag även ser hur växterna och naturen berättar för oss hur vi kan få hjälp av dem, hur vi kan helas och återställa vår balans till kropp, sinne, känslor och själ. Vi bidrar också till miljön och jordens balans genom att ta tillvara på naturen, stötta den och äta mer från växtriket. 

Att samarbeta med växt och djurriket för att skapa magi till vardag och ceremonier är också något som kommer mer och mer in i mitt liv...

Ett urval av produkter du kan köpa finns på produktsidorna nedan. Men håll utkik efter nya saker då allt är i ett ständigt flöde och utveckling.

Prova du med att i respekt och samvaro lära känna de växter som finns i din närhet. Du kanske blir förvånad över hur mycket de har att lära oss. Var dock försiktig när du plockar växter i naturen så du respekterar plantan, miljön den lever i, mängden du tar och även respekterar allemansrätten mm. Be alltid plantan om lov först!!!

Ta inte mer än du behöver och lämna alltid kvar såpass till djur och möjligheten till förökning kommande säsonger.