Jag är Emelie och tar min plats i livets cirkel...

Jag heter  Emelie och är  Healingbyemelie.
Här är mitt utrymme där jag helar mig själv, och här hjälper jag dem som kommer i min väg, dem som söker min hjälp.

Min gåva är att ge kärlek, att få vara en kanal för den helande kraften. 
Min gåva är att hjälpa, att inspirera, att väcka, att hela, att sprida kärlek där jag kan. Att visa att vi människor har fått känslor av en anledning, att det är ok att känna...
Att sprida mod, kraft, att öppna upp, att hjälpa till att släppa taget när det är svårt, det är gåvan till mig själv och till dig...
Varje dag sker ny utveckling, både för mig och dig. Livet är en ständig resa. Jag väljer att se det så...
Det betyder också att jag behöver ha ett ständigt öppet hjärta, att vara ödmjuk inför det som sker, inför livet.
Inför de möten och de människor jag träffar, det är en gåva!

Jag tackar Spirits för att jag får förtroendet att vara en kanal där jag är.
Jag Tackar för att jag får se DITT inre ljus och för att du fortsätter din utveckling här, på denna jorden, i detta liv....

Jag arbetar med att hjälpa människor hela sina sår, att växa, att hämta sin kraft, att initiera, att inspirera...
Men... Helandet är ingen dans på rosor, jag kommer att göra det jag kan för att du ska våga gå ner i ditt mörker för att hela dina sår. Det jag säger gör jag inte för att döma dig utan för att ditt helande ska kunna ske.
Den som tror att healing bara är rosensött misstar sig. Visst är det kärleken kraft vi arbetar med men det krävs att du vågar titta på och känna vad som skaver och gör ont i dig.
Jag hjälper dig att trycka på de knapparna och jag gör det för och med kärlek. För jag vill se dig växa. Jag vill se dig släppa de där oken du bär och jag vill se dig ta tillbaka din egen kraft igen. För det är vackert!
Att växa som människa innebär ett stort arbete med sig själv och det sker inte när vi sitter i vår bekvämlighet och mår bra bland molnen utan det sker när vi är djupt nere i våra sår o skuggor.
Vi måste ner med våra rötter i mörkret för att kunna växa högre med våra grenar o det finns inga genvägar...
Jag arbetar med mina sår och kommer göra det tills den dagen jag inte längre finns på denna jord, det är min uppgift att hela mig själv och andra här och nu på jorden.
Jag har en tro på dig, på människan,
att du kan klara av att helas.

Vill du ha hjälp, stöttning att läka dina sår, en hand att hålla i när du kliver ner i ditt mörker så är du välkommen att boka tid hos mig.

Mina utbildningar

Min stig har varit brokig och inte lätt. Men min tro är att vi alla väljer vår livsstig innan vi stiger ner på jorden. Allt jag helat hos mig själv och upplevt har jag stor tacksamhet till och ser idag att jag med dessa erfarenheter kan hjälpa andra i större utsträckning än om jag inte upplevt det själv.

Jag har arbetat med min egen personliga och andliga utveckling sedan -98. 20 år av helande arbete med mig själv och andra.

Jag är utbildad Reiki master vilket betyder att jag initierar i stegen I, II och  III upp till Reiki master graden i Usui system of natural healing. Min master är Ania Munay från Gaia Life kursgård. 

Vidare har jag genomfört utbildningen Shamansk healing år 1 och 2 på Gaia Life kursgård för Ania och Magnus Munay. 

Jag är även invigd paqo (i Perus queros Inkasättlingars healingtekniker) av Anna Southerington som skrivit "Inkamästarnas Arv" där jag fått lära mig ytterligare healingtekniker. 

Regndroppsmassörutbildning på Vitaform i Surte. 

Utbildning i mindfulness.

Shamansk wombhealing utbildning

Månbalans utbildning i kvinnans måncykel och blödning.

Jag har även gått andra utbildningar i personlig och andlig utveckling samt örtlära. 

Men den mest gedigna utbildningen och många healingtekniker jag arbetar med kommer genom mina andliga guider från andevärlden. De lär mig ständigt hela tiden att jag enbart är en kanal för helandet som utformas av dem. Jag är ödmjuk inför min uppgift att hela och ser mitt liv som ett evigt lärande och helande, både genom mig själv och de jag hjälper.

Jag vandrar den shamanska vägen, helarens väg, i moder jord/gudinnans tjänst. För alltid och konstant i ett lärande, helande och växande.

Jag vandra gärna en stund med dig i ditt helande om det känns rätt för dig...