Jag är Emelie och tar min plats i livets cirkel...

Jag heter  Emelie och är  Healingbyemelie.
Här är mitt utrymme där jag helar mig själv, och här hjälper jag dem som kommer i min väg, dem som söker min hjälp.

Jag älskar naturen och växter, örter. Min kärlek och tacksamhet finns hos moder jord och allt levande. Att arbeta i trädgård med odling är en av mina passioner. Hälsa; både fysisk, andlig, känslomässig och mental är för mig a och o om man ska må bra. Skogen är mitt andra hem och jag försöker spendera så mkt tid som jag kan där. 
Annars är jag också mamma till 2 fantastiska pojkar och delar livet med min man.


Mitt livssyfte är att ge kärlek, jag håller spacet och bjuder in den helande kraften och de kärleksfulla spirits in så helandet kan äga rum.

Min gåva är att hjälpa, att inspirera, att väcka, att hela, att sprida kärlek där jag kan. Att visa att vi människor har fått känslor av en anledning, att det är ok att känna...
Att sprida mod, kraft, att öppna upp, att hjälpa till att släppa taget när det är svårt, det är gåvan till mig själv och till dig...
Varje dag sker ny utveckling, både för mig och dig. Livet är en ständig resa. Jag väljer att se det så...
Det betyder också att jag behöver ha ett ständigt öppet hjärta, att vara ödmjuk inför det som sker, inför livet och inför de människor jag träffar, Jag ser det som en gåva!

Jag arbetar med att hjälpa människor hela sina sår, att växa, att hämta sin kraft, att initiera, att inspirera...
Men... helandet är ingen dans på rosor, jag kommer att göra det jag kan för att du ska våga gå ner i ditt mörker för att hela dina sår.  

Att växa som människa innebär ett stort arbete med sig själv och det sker inte när vi sitter i vår bekvämlighet och mår bra bland molnen utan det sker när vi är djupt nere i våra sår o skuggor.
Vi måste ner med våra rötter i mörkret för att kunna växa högre med våra grenar o det finns inga genvägar...

Vill du ha hjälp, stöttning att läka dina sår, en hand att hålla i när du kliver ner i ditt mörker så är du välkommen att boka tid hos mig.

Mina utbildningar

Min stig har varit krokig och mycket utvecklande. Ingen dans på rosor men allt har behövts för att väva väven till den jag är idag. 
Men min tro är att vi alla väljer vår livsstig innan vi stiger ner på jorden. Allt jag helat hos mig själv och upplevt har jag stor tacksamhet till och ser idag att jag med dessa erfarenheter kan hjälpa andra i större utsträckning än om jag inte upplevt det själv.

Jag har arbetat med min egen personliga och andliga utveckling sedan -98. 23 år av helande arbete med mig själv och andra.
År 2020 fick jag cancer diagnos. Då en mkt aggressiv cancer gjorde att jag fick genomgå stora transplantationer och strålningar med livslånga funktionsnedsättningar till följd av detta. Detta har varit en av de största initieringarna på min shamanska resa och visdomarna jag fått bära med mig från detta livet. Jag ser på livet som en plattform för konstant lärande och växande. Att allt sker av en mening och den kärlek och visdom det gett mig skulle jag aldrig vilja vara utan. 

Jag är utbildad Reiki master vilket betyder att jag initierar i stegen I, II och  III upp till Reiki master graden i Usui system of natural healing. Min master är Ania Munay från Gaia Life kursgård. 

Vidare har jag genomfört den tvååriga utbildningen Shamansk healing år på Gaia Life kursgård för Ania och Magnus Munay. 

Jag är även invigd paqo (i Perus queros Inkasättlingars healingtekniker) av Anna Southerington som skrivit "Inkamästarnas Arv" där jag fått lära mig ytterligare healingtekniker. 

Regndroppsmassörutbildning på Vitaform i Surte. 

Utbildning i mindfulness.

Shamansk wombhealing utbildning

Månbalans utbildning i kvinnans måncykel och blödning.

Jag har även gått andra utbildningar i personlig och andlig utveckling samt örtlära. 

Men den mest gedigna utbildningen och många healingtekniker jag arbetar med kommer genom mina andliga guider från andevärlden. De lär mig ständigt hela tiden att jag enbart är en kanal för helandet som utformas av dem. Jag är ödmjuk inför min uppgift att hela och ser mitt liv som ett evigt lärande och helande, både genom mig själv och de jag hjälper.

Jag vandrar den shamanska vägen, helarens väg, i moder jord/gudinnans tjänst. För alltid och konstant i ett lärande, helande och växande.

Jag vandra gärna en stund med dig i ditt helande om det känns rätt för dig...