Regndroppstekniken

Regndroppstekniken grundades av naturläkaren Gary Young. Han kombinerade fjäderlätta strykningar med Vita Flex tekniken samt med rena eteriska oljor. 

Principen bakom Vita Flex är att låta kroppen balansera sig själv genom att styra dess vitala energi!

Vita Flex är ett är ett komplett, vetenskapligt och välfungerande system av reflexpunkter som stimulerar alla kroppssystem och befriar och släpper fram vår egen läkande kraft. Vita Flex härstammar från Tibet tusentals år före akupunkturen. 

Vita Flex aktiverar kroppens egna naturliga läkeprocesser när terapeuten via en fingervickningsteknik på kroppens olika reflexzoner stimulerar elektriska impulser. De följer nervsystemets vägar och letar upp ev energiblockeringar i den elektriska strömbanan i kroppen orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist. Vita Flex korrigerar/balanserar där det behövs.  

Efflurage eller fjäderlätta strykningar används för att hjälpa till att föra ut energin och kraften i oljorna ut i nervbanor och energikanalerna. Denna teknik som härstammar från Lakota indianerna.

Eteriska oljor av högsta kvalitét från Young Living används. De är helt rena och destillerade på låg temperatur där företaget använt ekologiskt odlade eller vilda växter. Alla stegen kontrolleras noga och produkterna är mycket potenta. Kraften i denna eteriska olja är beroende på vilken olja det gäller mellan 100-10000 ggr koncentrerade än växten/örten. Alla växter är noga utvalda för deras helande egenskaper.

En mjuk men ändå oerhört kraftfull behandling som uppskattas av alla. Både barn och vuxna samt djur.
 

Reiki

Reiki betyder universell livskraft på japanska. Det är den energin vi använder oss av när vi ger Reiki. 
Vi gör det med kärleksfulla intentioner och reiki förmedlaren blir då en kanal för de helande energierna. Mottagaren fylls med livskraft som hjälper till att lösa upp blockeringar på vägen i den andliga, fysiska, emotionella, och känslomässiga kroppen. Allt för att skapa balans där det är obalans så energierna kan flöda fritt i vårt system igen.

Reikinhealing är en behandlingsform som är spridd och erkänd över hela världen. I Sverige är det numera klassat som friskvård och du har möjlighet att använda din friskvårdpeng från din arbetsgivare till detta. Reiki energin går att påvisa vetenskapligt med mätbara effekter då beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.
Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts.

Vid en behandling så ligger oftast klienten ner fullt påklädd på en behandlingsbänk och tar emot energin från Reikiförmedlaren. Det känns oftast behagligt och skönt men då vissa blockeringar släpper kan vi komma i kontakt med känsloblockeringar som behöver frigöras, och vi kan då känns sorg, ilska, frustration mm då det ska släppa. Detta är något positivt och ett tecken på att du är redo att gå in och hela det såret som finns i dig. Du kan även känna av fysiska blockeringar när de släpper men det är precis som det ska och inget som är farligt och alltid övergående. Kroppen kan behöva rensa ut slagg produkter efter behandlingen så att dricka mycket vatten är alltid då att rekommendera då det hjälper dina njurar på vägen. Flera behandlingar behövs då det är en process att släppa blockeringar och det sker i den takten du är redo för det. Varför vi alltid rekommenderar att man alltid går minst 3 beh i tät följd. Fördelarna med Reiki är många. Du ökar oftast din medvetenhet, din intuition och din andliga utveckling accelererar. Du fylls med mer energi och livskraft, kan få mindre värk, släppa känslomässiga trauman och bagage du bär med dig. Minska din stress, ge avkoppling och en skönare känsla i kroppen. Minska oro och rädslor, ge bättre sömn, bättre immunförsvar mm.

Reiki är ju energi och allt är uppbyggt av levande energier som vibrerar i olika hastighet beroende på om det är fast eller mindre fast form. Därför har Reikin ingen begräsning i hur den kan användas. Du kan ge till växter, djur, barn, när du lärt Reiki steg II så kan du även skicka Reiki på distans till, människor, situationer, gamla sår, tidigare liv mm. Reiki kan heller aldrig fås för mycket utav utan balanserar alltid upp obalanser så du behöver aldrig vara orolig att det blir för mycket av det.

Shamanism

Shamanism innefattar tron på att allt är energi och att vi alla är sammankopplade i universum. Att träden har ett väsen liksom människan. 
Shamanen arbetar i alla dimensioner för att hjälpa och hela sig själv och andra. 

Vi ser också att vi behöver få balans i alla kroppar för att bli hela. Vi bär med oss blockeringar och energier som är stagnerade eller har kommit på villovägar. Ofta ligger ett trauma eller känslor bakom det som känns i den fysiska kroppen. Shamanen eller medicinmannen/kvinnan används som ett kärl av vänligt sinnade väsen för att kunna erbjuda hjälp och helande till de som ber om det. De hjälper också till att medvetandegöra beteenden och mönster som också skapat stagnation eller skuggor i den som söker hjälp.

Shamanens väg kallas ofta för "den sårade botarens väg" då hen ofta varit med om mycket som ger erfarenheten till att hjälpa andra. Shamanen viger sitt liv åt att hela sig själv och alla universums väsen och försöker leva i samklang med landskapet (så gott det går i det moderna samhället). 

Mina guider och andliga vägledare arbetar igenom mig mer eller mindre fysiskt. Ibland genom transhealing och ibland genom att guida mig till vad som behöver göras för att helade ska kunna äga rum. Jag använder mina verktyg trumma, skallra, ljud, och andra ceremoniella vertyg men även min kropp och min röst för att healing ska vibrera ut. 
Jag kallar mig inte för shaman men jag vandrar shamanens och helarens väg samt verkar i moder jord/gudinnans och stjärnornas tjänst.