Healing by Emelie
Restoring balance to body mind and spirit


Just nu finns ingen möjlighet för mig att ta emot nya kunder. I nuläget är det full fokus på mitt eget helande som upptar all min tid. Vi får alla gå igenom det vi behöver för att växa... 

"Vet att du är unik och värdefull precis som du är, lev ditt liv så som DU vill leva det... För din skull ingen annans. Gud/Gudinnan älskar dig gränslöst och när du skalat av alla lager så finns endast kärlek kvar i ditt inre..."

Jag återkommer här på hemsidan när det finns nya cirklar, ceremonier och nya tider för behandlingar. Vi vandrar alla på jorden av en anledning, kärlek till dig medvandrare...

Välkommen!
Healing by Emelie erbjuder alternativa och helande behandlingar, kurser, workshops, meditationer, ceremonier och magiska produkter samt hudvård. 

Min önskan är att hjälpa dig att helas, att bli hel fysiskt. mentalt. känslomässigt och andligt. Hjälpa dig fylla på med energi, väcka kraften o kreativiteten. Att stötta dig till att ta nästa kliv i ditt liv samt att hjälpa dig återknyta kontakten med ditt ursprung.


Välkommen att kontakta mig om det känns rätt. Jag arbetar och lever utifrån ett shamanskt synsätt där allt är levande och energi. Jag guidas av andevärlden i allt helande som sker och överlämnar mig åt det högsta bästa att ske för dig i alla behandlingar och cirklar. Alla är vi i ständig utveckling och lärande. Lärande och helande på alla plan. 

Jag arbetar även med avslappnande regndroppsmassage för stresslindring och för att fylla på mer kraft och kärlek samt släppa gifter och rena kroppen, göra den fri från spänningar och blockeringar.

Varmt välkommen...

Healing by Emelie ”Organics” skapas i fullmånens och nymånens energier. Magi, hudvård och helande produkter från växtriket skapade i samklang med växtandar. Du finner helade salvor, smudge&love sticks, renande fullmånespray, rengörande ansiktsprodukter, teer, badsalt med magi samt magiska tillbehör att använda i ceremonier och magiskt arbete. 
 

Emelie, driver Healing by Emelie, 
bor i Frillesås, 2 mil utanför Kungsbacka längs vår vackra västkust. Här hemma har jag också en mottagning där jag tar emot klienter och har mindre cirklar. Större cirklar och kurser håller jag på kuggavikens vandrarhem men har även event ute i mitt andra hem naturen.

Det finns även möjlighet för mig att komma till dig och hålla workshops mm.

Att helas på djupet kräver din vilja, att medvetandegöra ditt liv. Det behövs acceptans, kraft och mod och såklart kärlek... Jag finns där för dig som behöver hjälp i detta...


Veckans vägledning länk här: http://www.healingbyemelie.se/vägledning-42635885

Kalendarium