Veckans vägledning v 6

Veckans vägledning ger tre vägar som alla samverkar för din framtid 

Green Man- synergi 
Ocean - Ebb and Flow
Forest-Breath 

Det är ingen slump. Allt sker av en anledning. Dessa kort visar oss att det går att läkas genom naturen. Den stora intelligensen som finns i allt levande ser om oss. När vi tonar in på den, vilket vi kan göra genom olika metoder så hamnar vi i samklang och kan därmed få hjälp till helande. Naturen, örterna, plantspirits hjälper oss läka, ocean att låta våra känslor få komma och gå likt ebb och flod och tona in på dem, se vad som finns inkapslat där. Det är dags att släppa det och vara totalt i tillit till våra känslor. Allt som kommer upp nu och visar sitt ansikte för dig är redo att helas. Sedan när du helat det så låter du skogen och naturen få ge dig livet och stillheten åter. 
Allt som behöver helas går i cykler likt allt gör i naturen. Vi människor är inget undantag. Så var i acceptans, tillit och kärlek. Arbeta med dina känslor. Fråga din kropp varför du får gå igenom det du får göra. Du kanske blir förvånad över svaret. Healingen finns inom dig och runtomkring dig hela tiden. Uppstigningens och upplysningens tid är nu och i det ligger bara kärlek!!!!!
happy imbolc eller Disablot som vi firar i dagarna. Gudinnan kommer åter allt väcka till liv, nya frön gror, en ny tid är kommen till vår jord. Gläds!!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln