Veckans vägledning v 5

Växten WOAD-VEJDE

Denna vecka vägleder druidernas växtorakel kort. Vejde är en ganska okänd växt i Sverige. Förr användes den till att färga tyg då den ger en vacker indigo blå färg som påminner oss om den fria blå himlen. 
Vejde ger oss hjälp att nå frihet genom att hjälpa oss med vår kämparanda och vår kreativitet. 
sann kämpaglöd kommer när vi ger full tillåtelse till vår kreativa process. 
Sann frihet kommer när du låter din kreativitet och tillit få full kraft.  Att leva i ditt sanna ljus där du följer ditt flöde och ditt öde utan att lägga dig i hur,  utan bara har full tillit att du genom din kreativitet, din glöd och kämparanda når ditt sanna öde, vad det än må vara. Släpp dina förväntningar som kommer från den metala svären, den som vill kontrollera, utan låt den fria delen i dig få komma fram och leda dig på din vandring. 

vi är alla födda till fria varelser skapade ur kärlek, allt annat är en illusion skapat för att hålla oss tillbaka. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Kommentera gärna: