Veckans vägledning v 4

Veckans kraftdjur~ HÄSTEN

Denna veckan kommer hästen in i våra liv. Hon hjälper oss att våga, att göra oss redo för nya möjligheter och skapa mer frihet i våra liv. Att lägga av oss vår rustning och vår sadel, våra gaml förlegade sanningar om oss själva och våra begränsningar. 
Det är dags att bli fri, på riktigt och följa den sanna stigen, att se att du själv är den som begränsar dig. Är du nöjd med att beta i hagen och bli riden så känn är det ok, längtar du efter att få bli den vilda otämjda hästen som skapar sitt eget öde, som skapar sin egen sanning och trampar upp nya stigar, som är nyfiken på livet och välkomnar det nya in i ditt liv? Grattis!!!  Att följa din inre kärleksfulla röst som inte lyssnar på den inre kritikern är en härlig möjlighet till att leva ett rikare liv. Ett där du själv skapar det du vill. Det är din kraft och ingen annans. Kanske är det så att du sitter med gamla sanningar som inte längre känns sanna? DU väljer vad DU vill tro på och göra just NU!!!

Solen kommer mer och mer in i ditt liv. Den värmer, ger energi och vårkänslor som spritter i hela kroppen. Tillåt dig att få dansa, leka, utforska och vara fri att göra det du behöver för att vara i ditt sanna ljus. 

Önskar dig en härlig vecka. ❤️❤️❤️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln