Veckans vägledning v 3

THE CHILD

Denna veckan fortsätter de höga energierna att rena och strömma in. Du har säkert känt av ett skifte av energi föregående veckan. Där vi fått hjälp av stjärnfolket att höja frekvenserna samt att jorden går igenom otroliga energihöjningar just nu.  Till skillnad från höst 2019 som varit en stor tung uppförsbacke av transformerade och rening inför det nya som kommer... känns i dig hur det lättar...

” Du kliver mer och mer in i din sanna essens. Likt barnet du är så lämnar du den dömande stretande föräldern och kliver mer och mer in i barnets ljusa renhet. 
Den klara ljusa energin, ditt sanna ljus, din sanna essens. Den du arbetat med under så lång tid genom lager av gammal karma och sorg som har transformerats under de senaste 10 åren. Barnet ser allt genom de blidaste renaste ögonen. Här klivit vi in i den rena energin, den oskuldsfulla blida kärleksenergin vi väntat på så länge. Du är kärlek, har alltid varit det och kommer alltid vara det. Men nu släpper du mer och mer den tyngd du varit tvungen att ta dig igenom för din och det kollektivas renings skull. Kanske försöker den dömande ta sig igenom, se då livet/andra och det som sker, 
 och dig själv genom det rena barnets ögon. Du är inget annat än en inkarnation av gud, du ÄR GUD/Skapelse/ kraften/gudinnan/Prana/Reiki/allvetandelivskraften!!!!!”

Kolibrin visar oss vägen till vårt hjärta och rosen hjälper oss öppna det fullt ut

När vi kliver ur illusionens bojor och börjar leva i vår sanning och friheten så sker mirakel. 

Från 3D bojor som vi behövt för att förstå, för att veta, till 5D villkorslösa frihet att vi är bara kärlek. Och när vi vet det på riktigt kan inget annat existera!!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln