Veckans vägledning v 2

Vägledning från vår Star family 

Denna veckan kommer i kortleken kraftdjuren, vår stjärnfamilj och vägleder. 
Det är starka energier som ska hämtas ner och integreras och vill du ta kontakt med dessa kristall energier så sätt dig och meditera med intentionen att hämta hem mer av ditt stjärnjag och den helande högfrekventa energi som de sänder till oss. Den hjälper oss att hela ännu mer men även att sprida ljuset och healingen genom våra händer och hjärtan. 

Hjälp gärna din kropp att renas genom detox fysiskt, mentalt och känslomässig. Fasta är bra för att bli av med den tunga energin...

"När ni alla som bär på stjärnfröet inom er är redo som kommer kontakten att upprättas. Ni som i ert hjärta har en önskan om att hela generationerna framåt och bakåt. Ni som är redo att även integrera stjärnenergin hemifrån här på jorden. Vi alla behövs i det stora arbete som sker just nu i kosmos. 
på alla plan sker djup förändring. En tid som vi alla arbetar för sedan eoner tillbaka. 
vi kommer med energi överföringarna men det är ni som gör det stora arbetet Ibsen fysiska världen. Genom er får anden från ert verkliga hem leva vidare. Genom er så sker miraklen. Genom er så får vi alla dansa livets dans och skapa gemenskap och villkorslös kärlek i allt även i den fysiska världen. Det är ingen lätt uppgift vi vet, vi ser, men du som känner i ditt hjärta kallelsen. Vi finns här och har alltid gjort det...
Du är alltid sammanlänkad med ditt hem, ditt ursprung. Tillsammans skapar vi den världen som vi en gång påbörjade men denna gången gör vi det på rätt sätt, för allas bästa... må denna planet få leva kvar såsom det en gång för länge sedan var tänkt...
En planet för rekreation, för samskapande, för påfyllning och lek. Glöm ej i ditt hjärta finns nyckeln till koden...."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln