Veckans vägledning v 1 

Druidernas djurkort~TJUR

Denna första vecka på året domineras av den manliga energin. Den som agerar och är utåtriktad. En klar kontrast till den energi som rådit under lång tid. Tjuren är förbunden med Taranis, en gammal keltisk symbol för Jupiter, solhjulet och blixtar från himlen. En stark kraftfull gudom. Han kommer inte bara med styrka utan bär ofta med sist välstånd och rikedom. Ofta ser vi det materiella som rikedom men den störta rikedomen av allt är att känna kärlek och tacksamhet...

Ibland vill tjuren också säga oss att vi ska använda vår makt på ett kärleksfullt sätt och inte missbruka den genom att kontrollera eller manipulera andra så vi får det vi vill ha. 

Jaaa verkligen nya energier 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln