Veckans vägledning v 52

DESERT~Vision Quest 

Det ör dags att avsätta tid för att gå in helt i ditt eget space. För att lyssna till andevärlden och universums mysterier. 

En vision quest görs oftast på en avskild plats i naturen under en-ett par dygn. Oftast med vatten som enda tillgång. Men du kan göra en V-quest där du är. Kanske har du en park eller en avsides plats där du kan avvara ett par timmar och fasta innan och ta kontakt med spirits. Meditation och kontemplation. 

I dessa tider vi lever i där allt går så snabbt och vi ska hela tiden vara uppkopplade så mår alla människor bra av att gå in i solitude. 

Bestäm tid och plats pch förbered dig, ha en intention eller fråga du vill ha svar på och håll den intention under din quest. Sedan möter du det du ska möta i ensamhet, naket, sårbart. Ofta får vi möta både värdsliga rädslor, obekvämhet, kanske smärta, tristess, rastlöshet. 
Men vi får oftast också fina möten med oss själva, djur, natur, fina reflektioner, insikter, svar, glädje, kärlek, återhämtning, paus i vardagen, och mängder med visdomar om vi bara stannar upp och lyssnar

Önskar dig en härlig vecka, en go jul och ett strålande nytt årkram 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln