Veckans vägledning v 51

COYOTE- Wise fool 

Denna veckan lär oss prärievargen om att älska oss själva och alla våra sidor vi bär. De ljusa och de mörka. 

Att låta all skuld och skam vi känner när vi gör fel eller beter oss på ett tokigt sätt faktiskt få rinna av oss. 
Att se att det vi går igenom faktiskt är själva lärdomen. Hur kan du bli vis utan att först få erfarenheter? Hur kan du veta vad som är rätt utan att först göra fel? Allting vi upplever här på jorden är lärdomar, det är ju därför vi valt att komma just hit...

Ingenting blir bättre av att vi sätter på oss skämshatten och drar oss in i vårt skal för att vi känner oss förnedrade eller sämre. 

När vi kan släppa skammen och skratta åt våra fel vi gör eller se på dem med kärlek, då kan vi också se på andra och deras fel och brister med kärlek. Om du vågar vara sårbar och sann och se det goda i det som sker så vågar andra också. 

Så se tillbaka på ditt 2019. Kanske har det blivit mycket tokigheter, eller kanske har du gjort saker som du inte velat men gjort ändå? Kanske finns det mycket du ville gjort annorlunda. Det är ok!!! 
Gå in i tacksamheten för lärdomarna du lärde dig. Släpp 
skammen om alla dina brister du tycker att du har och se på allt med kärlek!! För DU är värd all kärlek i universum. Det är vad vi alla är skapade ur och består av innerst inne. Det andra är vårt ego, vår illusion som vi lagt på. Du duger som du är!!! 

DU..... ÄLSKA DIG!!!!!

Önskar dig en fin vecka medvandrare. Glöm aldrig att du är inte ensam på din vandring. Vi är alla här tillsammans❤️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln