Veckans vägledning v 46

VARG

Denna veckan vägleder oss druidernas kraftdjurskort. 

Vargen kommer för att hjälpa dig att finna sanningen, din väg i livet och att hjälpa dug lita på din intuition. Att våga vandra nya vägar även om rädsla kommer. Ibland kanske du måste vandra ensam, men din flock finns där.... 

När du kallar på vargen guidas du alltid utifrån hjärta och sanning. 
Ibland kan hans budskap vara tufft att höra men du vet i ditt hjärta att det är sant. Våga lita på din inres styrka, våga gå utanför din comfortzone och våga lär känna ditt djupare jag. Den delen av dig som har all kunskap redan. Kanske behöver du våga lära dig något nytt för att kunna följa en annan stig? Sätt dig gärna ner, blunda och ta kontakt med vargen. Se vilken lärdom vargen visar dig....

Denna veckan bjuder på många starka händelser. Omvälvande på många plan. 11:11 portalen som öppnas på måndag, tisdagens helande meditation här på healing by Emelie och fullmånen som lyser klart och starkt på onsdag. Vi kliver verkligen in i en ny tid och du väljer vad du vill ta med dig in i den nya tiden eller vad du vill lämna kvar för att det nya du ska få plats. 

Kärlek till dig min medvandrare. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln