Veckans vägledning v 45

Denna veckan kommer guidningen från Gudinnorna. 

ATENA-Inre visdom 

Att känna in och känna efter är det bästa redskapet ni människor har. Stanna upp i en fråga du är villrådig på och fråga dig själv:-vad känner jag? Din kropp och din känsla avspeglar ditt inre. Där får du vägledning. Dina guider kan ge dig input u-form av symboler, att de berättar för dig eller att du ser i ditt inre saker som kan hjälpa dig på vägen i ett beslut eller en fråga. Men din intuition,din magkänsla, hör alltid till dig.  När du känner svaret då är det dags att agera utefter fin själs önskan eller beslut. Våga lita på att det du känner är det rätta. 

Vet också att alla människor gör sitt bästa utifrån sin egen förmåga att älska. Alla människor har inte funnit dörren till sitt hjärta fullt ut och då är det svårt att göra handlingar helt utifrån villkorslös kärlek. Vårt inre avspeglar sig alltid i vårt ytter. Allt som sker där kan vi vända inåt och fråga oss själva vad det är som sker i mitt inre när jag pratar med eller interagerar med denna personen. Vad är det JAG ska lära mig i denna situation? För det är det som allt handlar om. Inte vad de ska lära sig utan vad jag ska lära mig. Kan jag agera helt utifrån kärlek utan krav? Då har du kommit långt i din utveckling. Allt som inte är skapat ur kärlek är skapat ur egots önskningar. När vi lär oss att släppa taget och ha tillit till alltet och att gud/gudinnan bär oss får vi ett helt annat liv....

inte är det lätt, men har du en önskan att få vara och verka me utifrån villkorslös kärlek så börjar du trampa stigen. Oavsett hur du väljer att leva eller lära så älskar gud/gudinnan dug vill


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln