Veckans vägledning v 43

DREAMTIME ~ Creation

Att vara ett med skapelsen, att komma tillbaka till den gudomliga ordningen där vi alla är ett, där vi alla en gång kom ifrån är essentiellt. Att sätta oss i kontakt med vår själ, att tona in oss på den universella kärleken får oss att förstå hur vi är ingenting och allting på en och samma gång.  Djur, natur, stjärnor, varelser och människor. Vi är alla skapade ur samma källa. Ljudet och ünden som vibrerat fram oss. 

När vi sätter oss i kontakt och lägger bort vårt ego och allt vi tror att vi vill ha så sker stora framsteg i vårat inre. På ett enkelt men ack så stort sätt. Den stora väven innefattar oss alla. Det är av stor vikt att du börjar förstå och tillämpa detta i ditt liv. Då kan du vara med och bygga upp en stark och kärleksfull väv som stärker oss alla. Allt levande...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln