Veckans vägledning v 42

”ANCESTORS~GENERATIONS”

Lita på att dina förmödrar och förfäder guidar dig. 

Gudinnans kraft växer sig starkare för varje dag i varje kvinna och man som är redo att ta emot henne.  

Jag ser kvinnor komma samman och bilda ett starkt nät, ett starkt band runt hela vår jord. En beslutsam men ack så moderlig kärlekskraft som omsluter var och en som är redo att ansluta sig. Denna kraft, denna våg går inte längre att stoppa (för ja det finns krafter som vill stoppa detta). 

Visdomen ligger dold inom var och en av oss. Om du vågar glänta på dörren, djupt därinne i ditt mörker, så kommer du mötas utav ditt egna sanna ljus. Det som är ditt verkliga jag. Det är så starkt lysande att ingen klarar av att se på det. Inte just nu iallafall. Ni bär alla på gåvan att hela och helas. NI är de skapande krafterna i universum. Vi är vägen som gör det möjligt, men ni skapar verkligheten och drömmen. Allt finns nedkodat i ert dna. 

Allt du upplevt och upplever finns lagrat i en gigantisk bank. Så du sätter dina gränser för vad du vill ska bli verklighet. 

Vi förstår att det är många som löser upp sina gamla rädslor, mönster och beteenden just nu. Det är starka processer som ni inte kan fly ifrån. Vågar ni kliva igenom hela vägen utan att fly, så öppnar dig nya fantastiska dörrar!!!
Eller väljer du att vara kvar? 
Då behöver du det...
Då är du inte redo riktigt ännu, och det är ok det också. Mer kunskap i det som sker inom dig är också mer utveckling inom området. 
Allt får ta den tiden det tar. Du har alltid ett val och det måste ske utifrån din egna fria vilja. 

Men vet att du alltid är stöttad och älskad vare sig du väljer att gå i täten eller längre bak i ledet ingenting är bättre än det andra. Gud moder/gud fader älskar dig villkorslöst. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln