Veckans vägledning v 41

SHAMAN~Ancient healing wisdom 

”Vi talar om vikten av balans. 
Genom ditt arbete med andra bidrar du till att stärka upp livets väv. 

Allt arbete du gör för andra måste du också göra med dig själv. Lika mycket tid du ger till andra måste du också ge till dig själv för att skapa en balanserad kropp. 

Vi vill gärna också att du berättar om vikten av det egna arbetet och att avsätta tid för att vända inåt. Att ta kontakt med din själ dagligen. Många av er rusar och rusar när det egentligen inte alls handlar om att leva där utan det handlar om att leva här,i själen, här inne. Vad springer du för? Visdomen ligger inte i jagandet och jäktandet utan i kontakten, i stillheten, i varandet med dig själv. 

Nu pågår mycket runtomkring i kosmos som ni alla känner av, medvetna om det eller inte. Din egna ryggsäck är av vikt att våga titta på, vad kan du plocka ut så att du kan leva mer i harmoni med dig själv? Allt som sker utom dig är en avspegling av ditt inre. Är du redo att leva i överflöd och ta emot gåvorna så kommer de till dig om du har tillit, men har du mer att lära där, eller sår som behöver ses över så kan du inte ta till dig överflödet hur mkt du försöker. 

Shamanen är inte bara en del av livets väv. Hen är också med och väver det. Så vilken väv vill du vara med och väva???

Spindeln visar oss att det går att skapa en ny väv, varje dag om det är så... 

Hon kommer med kunskapen från naturen, från jorden. Hon trivs i alla element och kan behärska dem alla. 

Hon skapar rädslor i vissa, men i de som är redo för hennes kraft, då kan de se henne skönhet och den balansen hon skapar i världen. Hon ger och hon tar. Allt för att livets cirkel ska bestå”

Så önskar jag DIG medvandrare en fin vecka, ta hand om dig, stanna upp, våga vara med bara dig för en stund... för det... det är KÄRLEK!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln