Veckans vägledning v 40

ÄLG~AUTHORITY

Hos mig finns många sidor
Jag kan stå och observera min omgivning utan att bli sedd då jag är en mästare på att smälta in i skogen. 
När jag bestämmer mig för att bli synlig då står jag där med all min kraft, vissa bli skrämda, vissa blir hänförda av min storhet och vissa ser mig för det väsen jag är. 
Jag är alltid på min vakt likt alla djuren i skogen. Jag tar ingen strid om inte det är absolut nödvändigt. Men blir det strid så är jag stark, och kraftfull. Stor men ändå graciös. 

Jag råder över ordningen i skog och mark. När du reser med mig i drömtiden har du alltid mitt beskydd. Sedan urminnes tider har jag funnits i skogen och människor har bett om min styrka och mitt beskydd. 

Att se till din egen storhet och att bejaka din instinkt är av största vikt. Den visar dig alltid rätt väg. Dags är det nu att våga vara den du är. Utan ego, utan stoltheten. Bara vara i din egen storhet i direkt kontakt med naturen och alla dess väsen. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln