Veckans vägledning v 39

SQUIRREL~TURTLE

Denna veckan kommer ekorren med visdomen. Han säger att allt som sker i ditt liv just nu är ett samlande av kunskap. Räds inga situationer som uppstår. Inga nederlag finns då allt som sker är utvecklade. Ekorren är snabb i sitt sökande och kan navigera både uppe i toppen av kronan skickligt samtidigt som han kan samla och skicka kunskaper från jordens botten också. Han är budbäraren som är full av energi. För att balansera upp ekorrens energi så kommer sköldpaddan med sitt tålamod. Han ger oss urgammal kunskap från svunna tider. Han visar vikten av stt skynda långsamt, ha tålamod och njuta av färden som sker. Han ger också mycket kärlek. Så balansera är viktigt i samlandet av kunskapen. Ta språng, samla, och tålamod att stanna upp och ta det långsamt. Fram kommer vi alltid i sinom tid. 

Önskar dig en härlig vecka min medvandrare med många fina insikter på din stig. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln