Veckans vägledning v 38

     EAGLE~SPIRIT
Denna veckan vägleds vi av den store anden. Örnen med sin blick, han ser långt bort ur ett högre perspektiv men även den minsta rörelse i gräset långt långt ner. Be om att få möta den store anden. Han som kommunicerar genom ditt högre jag. Budskapen och ljuset som sköljer ner genom din krona är alltid av och med kärlek. Alltid med det högsta syftet i åtanke och skapar en kärleksfull utveckling i ditt liv. Han bjuder på mod, klarseende, visioner och på största beskydd.  Med örnen kan du lyfta till en högre medvetandenivå och han hjälper dig att utvecklas andligt.

Bjud in den store anden örnen i veckans ceremonier eller meditationer. Eller varför inte på din nästa promenad? Hans blick och visdom kan hjälpa dig på vägen

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln