Veckans vägledning v 36

vi är alla skapade i och ur kärlek. 
Att se vilka mirakel vi är, som också får gåvan att vandra på det fysiska planet med en fysik kropp och känslor är en gåva. Att få vidröra den heliga jorden än en gång... se din storhet, du är en gudomlig varelse nedstigen här. 

När vi lär oss att bli mästare över våra egna liv så kan vi inte göra annat än att älska oss själva och allt  som existerar. 

Klart det är lättare sagt än gjort. Be om hjälp. Gå in i bönen, be om ditt ljus, be om att få Känna mer villkorslös kärlek. Se det vackra i allt som skapas. Ta dig tid att stanna upp, likt barnet som ser något för första gången i sitt liv. Du är älskad och du är kärlek. 
Namaste min medvandrare...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln