Veckans vägledning v 35


~GAIA~ NURTURING~

Moder jord är den djupaste kärleken och guidar dig igenom denna vecka. Låt hennes andedräkt, hennes ande få vidröra din själ... 

Genom hennes djupa vibrationer kan du nå ditt inre kosmos. Hon blåser bort alla lager av smuts och damm, alla lager av tung energi du dragit till dig och valt att rensa ner åt mänskligheten. Ditt och andras. 

Hon kommer med gåvan att bli ett med naturen, med växterna och med alltet. I hennes helande händer kan du i allt som sker och tillåta dig att landa tryggt och skönt. Hon andas livet i allt!!!! Hon vill ta hand om dig. 
Så ge dig själv gåvan att ta emot, att ge näring till dig och din själ. I stillhet, i tacksamhet för att du är du...

Allt är så mycket större än det verkar.... Bara genom att aktivt ta steg, val i ditt inre, kan hon hjälpa dig på stigen. Tillåt dig att bli berörd och ta emot hjälpen var den än må finnas. Se källan till den villkorslösa kärlek runt omkring dig. Varje blad, varje människa, varje blomma och träd bär på essensen av moder/fader guds själ. Den är inget annat än ren kärlek.....
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln