Veckans vägledning v 29

FOG/ Veiled (Dimman/det fördolda)

Det handlar om att stå kvar stilla och känna dimman som omger dig just nu. 
Våga lita på dina instinkter, ditt inte vetande och det du upplever genom din känsel och dina känslor. 

Att inte se vägen, riktning är den del av processen. Att våga stanna kvar i ovetandet. 

Vi finns vid din sida men du har valt att göra detta på egen hand. Du har tidigare meddelat oss att vi inte får ingripa och vi respekterar ditt beslut. Allt för att du vill se dig själv växa för att kunna hjälpa dig själv och andra, det kollektiva. Snart dras slöjan ifrån och du kommer även kunna använda ditt andra seende. Men nu låt kroppen och instinkten guida dig... i tystnaden finner du ro. Dimman lättar alltid så småningom men tills dess kom ihåg att i naturen finns alltid läkning att få...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln