Veckans vägledning v 25

Denna gång är det dags att gå in i energierna som bor i söder. I söder bor helandet av vår fysiska kropp, här bor vår kraft och viljestyrka. Här får jag titta på mina oläkta sår som ger sig tillkänna. 
Hjälp att fortsätta på min ödes stig. Be anden i söder, jordens ande om hjälp om du känner dig vilsen i livet och behöver hjälp att finna din riktning igen. Här finns också hjälpen till jordning och grundning, läkning...
Låt jorden hjälpa dig, lägg dig i gräset, mossan eller sanden med magen och huvud nedåt och låt de läkande energierna jorda dig igen...

för mig blir det läkning och samtal med jorden i söder i skogen... Allt som sker i vårt liv leder oss framåt, och allt är en gåva så också du, glöm inte det...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln